Ana Sayfa » ANAKART, SON HABERLER, donanım, duyuru

MSI, X58 Serisi Anakartlarına SLI Desteği Kazandırıyor

Gönderen Volkan Mercik @ Cuma, 12 Haziran 2009Yorum Yap...

3137

Core i7 platformunda, Nvidia’nın  çoklu GPU yapılandırması olan  SLI desteği  gitgide daha erişilebilir oluyor.SLI  destekli X58 anakart pazarından pay almak  niyetindeki  MSI,  X58 yongasetli anakart ürün grubunun tamamına  SLI desteği kazandıracağını  duyurdu.

 Aslında hem CrossfireX hemde SLI desteğine sahip X58 yongasetlerinin bu yeteneğini gösterebilmesi,  tamamen anakart üreticisinin becerisine ve satış stratejisine bağlı.Yakın zaman içerisinde , her iki desteğin bir arada sunumunun satış oranlarını artıracağını öngören Gigabyte,  gerekli girişimde bulunarak basit bir BIOS güncellemesi ile  bazı anakartlarına bu ayrıcalığı kazandırmıştı.

 Aynı düşünceyi uygulamakta biraz geciken MSI, SLI yeteneğini kazandıracak riskli BIOS güncellemesini , “M-Flash” adındaki becerikli uygulama sayesinde işletim sistemi üzerinden kolayca yapılabileceğini açıklayarak Nvidia kullanıcılarına mutlu haberi verdi.

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Bu haber 4884 kere okundu


Rastgele Yazılar:
µTorrent artık Mac te Intel'in Yeni 1333 MHz FSB İşlemcileri Forza 3 yeni ekran görüntüleri ve video Oppo Muse G11 oyuna hazır BitDefender’ın E-Tehdit Raporu’nda bu ay Trojan.AutorunInf.Gen liderliği ele geçirdi.

Yorum Yapın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. Eğer HWM kullanıcısı değilseniz ücretsiz kayıt olabilirsiniz!