18.5 C
İstanbul
20 Eylül 2024 Cuma
Ana SayfaDonanımAbit, EMS Elektronik ile Türkiyede  

Abit, EMS Elektronik ile Türkiyede  

Uzun zamandır süregelen ABIT ve Türkiye temsilcilikleri aralarındaki sorunlar nedeni ile kullanıcılar ABIT ürünlerine ulaşmakda zorluk çekiyorlardı. EMS Elektronik ve ABIT arasında imzalanan 23 Aralık 2003 tarihli anlaşma ile EMS Elektronik Mal San ve Tic Ltd Şti, Abit türkiye temsilciliğini aldı.

Umarız diğer firmalar ile yaşanan sorunlar tekrarlanmaz ve sorunsuz bir şekilde abit ürünlerini temin etmek mümküniyet kazanır.

BASIN DUYURUSU:

EMS Elektronik Mal San ve Tic Ltd Şti, dünyanın önde gelen donanım üreticilerinden ABIT Computer Corp. ile 23 Aralık 2003 tarihinde distribütörlük anlaşması imzalamıştır.
Firmamızın kurulduğu 1993 yılından bu yana misyonu yüksek ürün ve hizmet kalitesini kullanıcı ile bir araya getirerek, tüketici mutluluğunu sağlamak olmuştur. Bu misyona paralel olarak , kalite ve teknolojik ürün arayışında olan EMS, ABIT ürünlerini pazara sunmaktan büyük bir sevinç duymaktadır.

– EMS Elektronik Mal San ve Tic Ltd Şti

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -