21.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaDonanımSony: Double Layer DVD yazıcısı Mayıs’ta

Sony: Double Layer DVD yazıcısı Mayıs’ta

Sony, “heyecanlı” bir filmin ortasında karşımıza çıkan “ikinci DVD’yi takmalısınız” mesajına karşı savaş açtığını duyurdu. Firmanın hazırladığı Double-Layer-Dual-RW yazıcı DRU-700A ve harici versiyonu DRX-700 UL 8.5 GByte kapasiteli iki katmanlı DVD’leri yazabiliyor.

Sürücü, Double Layer diskleri ağır yazma süreci nedeniyle sadece 2.4x hızında yazabiliyor. DVD’nin tamamen yazılması ise bu nedenle toplam 50 dakika sürüyor.Yeni cihazlar, normal DVD-R ve +R diskleri ise maksimum 8x hızında yazabiliyor. Yeniden yazılabilir disklere ise 4x hızla yazılabiliyor. Bu modellerin CD-R ve CD-RW üzerine yazma hızları ise 40x ve 24x. Gerçekten zengin bir yazılım paketine sahip olan yazıcılardan dahili modelin fiyatı 199 Euro ve haricininki ise 299 Euro civarında olacak. Sony, bu ürünlerin Mayıs 2004 tarihinde piyasaya sunulacağını açıkladı.

Alp ÖZDEMİR
Alp ÖZDEMİRhttps://hardwaremania.com
Alp an engineer with a passion for all things tech He has spent years honing his skills in the field and is always eager to share his knowledge&insights with others
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -