21.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaTeknolojiHonor çıkarılabilir web kameralı MagicBook Art 14'ü tanıttı

Honor çıkarılabilir web kameralı MagicBook Art 14’ü tanıttı

HONOR, IFA 2024’te HONOR MagicBook Art 14’ü tanıttı. Bu dizüstü bilgisayar, AI destekli özellikleri ve çıkarılabilir mıknatıslı web kamerasıyla dikkat çekiyor. HONOR MagicBook Art 14, 1 kg ağırlığında ve 10 mm inceliğinde, magnezyum alaşımlı gövde ve titanyum alaşımlı klavye ile hafif ve dayanıklı bir tasarıma sahip. 3,1K çözünürlüğe sahip 14,6 inç HONOR FullView dokunmatik OLED ekranı ise % 97 ekran-gövde oranı sunuyor.

Microsoft ile iş birliği içinde olan HONOR, MagicBook Art 14 ile Akıllı E-posta Yönetimi, Veri görselleştirme ve Gerçek Zamanlı Transkripsiyon Özetleme ile Copilot yetenekleriyle geliyor. AI destekli OS Turbo 3.0 özelliği güç tüketimini optimize edebiliyor ve Mekansal Ses Teknolojisi ile de gerçekçi bir ses ortamı sunabiliyor. Çift Yönlü Geliştirilmiş Mikrofon Tasarımı ise üstün ses yakalama ve gürültü azaltma özelliğine sahip.

HONOR bu modelde yüksek performanslı Intel Core Ultra 7 155H işlemcisine yer veriyor. İşlemci altı performans çekirdeği, sekiz verimli çekirdek ve iki düşük güç verimli çekirdeği ile 4,8 GHz’e kadar turbo hızına ulaşabiliyor. Bu sayede GPU performansında iki kat iyileştirme ve yapay zeka performansında % 70 artış sağlanıyor. Thunderbolt 4, USB-C, USB-A, HDMI ve 3,5 mm Kulaklık/Mikrofon girişi gibi bağlantı noktaları da gelen özellikleri arasında yer alıyor. HONOR MagicBook Art 14’ün 60 Wh kapasiteye sahip Heterojen Pil Tasarımı da pil ömrünü uzatıyor. Bu modelin fiyatı ve ülkemizde çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi henüz bulunmuyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -