21.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaDepolamaSanDisk'in 1,5 TB Ultra microSD Kartı, Amazon'da 109,99 dolara düştü

SanDisk’in 1,5 TB Ultra microSD Kartı, Amazon’da 109,99 dolara düştü

SanDisk 1,5 TB kapasiteye sahip microSD kartını Amazon’da %27 indirimle fiyatını 109,99 dolara düşürdü, bu da şu ana kadar gördüğümüz en düşük fiyat. Kısacası, akıllı telefonunuz, tabletiniz, dizüstü bilgisayarınız veya microSD kartları kabul eden diğer herhangi bir cihazınız için inanılmaz bir kapasiteyi yaklaşık 110 dolara edinebilirsiniz.

SanDisk’e göre, 1,5 TB microSD kartının maksimum veri aktarım hızı 150 MB/sn’ye ulaşabilir ve bu da bol miktarda veriyi bir cihazdan diğerine aktarırken bolca zaman kazanmanızı sağlar. Bu hızlar ayrıca saatlerce 1080p videolar kaydedebileceğiniz ve kesik kesik oynatma konusunda endişelenmenize gerek kalmayacağı anlamına gelir. SanDisk 1,5 TB Ultra ayrıca A1 standardını destekler ve 1.500 IOPS okuma ve 500 IOPS yazma olarak derecelendirilen hızlarla, microSD karta yüklenen akıllı telefonunuzun uygulamaları daha duyarlı hale gelir ve çok daha hızlı açılır.

Ekstra daha hızlı bir alternatif arıyorsanız, SanDisk 1TB Extreme microSD kartı 
Amazon’da 92,27 dolara satılıyor . Hızları 190MB/sn’ye kadar çıkabiliyor ve 4K ve 5K çözünürlüklerde video kaydı desteğiyle olağanüstü bir yükseltme sunuyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -