19.6 C
İstanbul
20 Eylül 2024 Cuma
Ana SayfaÇevre BirimleriLogitech G, sim yarışlarında yeni bir standart belirleyen Yarış Serisini tanıttı

Logitech G, sim yarışlarında yeni bir standart belirleyen Yarış Serisini tanıttı

Logitech G, Logi Play etkinliğinde Yarış Serisi adlı yeni bir simülasyon yarış ürün ailesini duyurdu. Bu yeni seri, sürücülerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen direksiyon simidi, vites kolu ve pedal ile birlikte geliyor. Logitech G’nin SIM ürün mühendisliği başkanı Richard Neville yeni ürün ailesiyle ilgili olarak; “Çok sayıda simülasyon yarışçısının ister ralli arabasıyla mücadele etsin, ister yanan lastiklerle drift yapsın veya normal bir aracı hassasiyetle kullansın, kurulumlarının sürdükleri arabayı yansıtması gerektiğini söylediklerini dile getirdi. Bu yüzden Yarış Serisini gerçek dünya yarışçılarının taleplerini yansıtan bir deneyim sunmak için tasarladıklarınıı belirtti.” Tüm Yarış Serisi ürünleri, Pro Serisi yarış ürünleriyle uyumlu olacak ve seçili ürünler Logitech G Yarış Adaptörü aracılığıyla G Serisi direksiyon simitleriyle de geriye dönük uyumluluk sunacak.

Logitech G RS Tekerlek Göbeği, PC/konsol uyumluluğu ve yarış disiplinlerinde çok yönlülük için tasarlanmış. Tek, çift veya üçlü platform kurulumlarına uyum sağlayarak herhangi bir Logitech G Direct Drive Base ile kusursuz bir şekilde eşleşebiliyor. Hem Racing Series hem de Logitech G x MOMO direksiyon simitlerini destekliyor. Ayarlanabilir vites değiştiriciler farklı jant boyutlarına uyacak şekilde özelleştirilebiliyor ve RS Tekerlek Göbeği Logitech G’nin RS Vites Kolu ve El Freni ile kullanıldığında rahatça çıkarılabiliyor. Ayrıca özelleştirilebilir RGB devir ışıklarıyla simülasyon yarış deneyimi geliştirebiliyor.

Ergonomik olarak şekillendirilmiş TPE malzemesi ve hafif, düşük karbonlu alüminyum kullanılarak üretilmiş Logitech G RS Track Wheel, pist yarışları ve uzun yarışların taleplerini karşılamak üzere tasarlanmış.

Logitech G RS Yuvarlak Tekerlek simidi hızlı tekerlek dönüşleri sırasında maksimum kontrolü korumak için tasarlanmış. Yine bu ürün de yüksek performanslı silikon deri ve düşük karbonlu alüminyumdan üretilmiş. Yüksek performanslı silikon derisi birinci sınıf bir his sunarken daha dolgun kavrama profili de keskin virajlarda veya dönüşlerde optimum kullanımı hedefliyor.

Logitech G RS QR Adaptörü ise 70 mm veya 50,8 mm PCD ön veya arka montajlı hemen hemen her direksiyon simidi ile uyumlu çalışıyor. Bu adaptör, PC’deki herhangi bir uyumlu Logitech G Direct Drive tabanına bağlanıyor ve hızlı serbest bırakma işlevi sayesinde yarıştan yarışa kolay direksiyon değişimi sunabiliyor. Yüksek kaliteli alüminyumdan yapılmış adaptör, TRUEFORCE geri bildirim tepkisini artırmak için özel olarak tasarlanmış.

Logitech G RS Vites Kolu ve El Freni ise 2’si 1 arada mod değiştirme ve G HUB yazılım ayarı ile hassas bir kontrol hedefliyor. Sıralı vites kolu ve el freni işlevleri arasında hiçbir alete ihtiyaç duymadan sorunsuz bir şekilde geçiş yapılabiliyor.. RS Shifter & Handbrake çok yönlü montaj seçenekleri, dayanıklı çelik çekirdekli masa kelepçesi ve yüksekliği ayarlanabilir bir sapa sahip.

Yarış Serisi ürünleri LogitechG.com’da satışa sunulmuş durumda. Fiyatlar ise şöyle:

  • RS Shifter & Handbrake $149.99
  • RS Wheel Hubs $129.99 (PC) / $149.99 (Xbox/PC)
  • RS Track Wheel $69.99
  • RS Round Wheel $69.99
  • RS QR Adapter $59.99
Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -