19.7 C
İstanbul
21 Eylül 2024 Cumartesi
Ana SayfaİşlemciIntel'in yeni Core Ultra serisi işlemcileri gözüktü

Intel’in yeni Core Ultra serisi işlemcileri gözüktü

Intel’in yeni Core Ultra 7 ve Ultra 5 200 serisi “Arrow Lake” işlemcilerinin ambalaj görüntüleri paylaşıldı. Core Ultra 9 285K, Core Ultra 7 265K/KF ve Core Ultra 5 245K/KF’nin perakende satıcılara ulaşacak kutuları resimlerdeki gibi gözükecek.

Intel, ilk etapta Core Ultra 9 285K’nın bir “KF” varyantını piyasaya sürmeyeceğe benziyor. Elbette ilerde standart varyantlarını görebiliriz. Görüntülere bakacak olursak Intel, Core Ultra markasını ön yüzde belirgin bir şekilde konumlandırılmış. Yine 14. Nesil Core’a çok benzer şekilde, Intel markası da Core ile aynı yazı tipi boyutunda. İkisinin altında ise 200 işlemci model numaralandırma dizisini ve ‘Kilitsiz’ tanımı yer alıyor. Intel’in Core Ultra 200 serisi “Arrow Lake-S” masaüstü işlemcilerini 2024 Ekim ayı sonlarında piyasaya sürmesi bekleniyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -