23.6 C
İstanbul
27 Eylül 2024 Cuma
Ana SayfaMobilSamsung Bütçe Dostu Olmayan Galaxy S24 FE'yi Duyurdu

Samsung Bütçe Dostu Olmayan Galaxy S24 FE’yi Duyurdu

Galaxy S24 FE, Samsung’un bütçe dostu telefonlar konusundaki yaklaşımı ve amiral gemisi serisine kıyasla cebi zorlamayacak birinci sınıf özellikler sunar genellikle. Kullanıcılar, 
orta sınıf bir ürün olması ve Galaxy S24 ile uygun fiyatlı A35 serisi arasında bir köprü olması nedeniyle Fan Edition’ın piyasaya sürülmesini uzun zamandır bekliyordu. FE modeliyle ilgili birçok özellik daha önce sızdırılmış olsa da, şimdi, sürümün sonunda çıkmasıyla kullanıcılar cihazı ve özelliklerini ayrıntılı olarak görebiliyor.

Galaxy S24 FE, daha önceki raporlar yaklaşan cihazla ilgili birçok önemli ayrıntıyı ifşa ettikten sonra nihayet resmileşti. Özellikle telefonun bütçelerini zorlamadan amiral gemisi benzeri bir deneyim arayan kullanıcılar için tasarlandı. Önceki versiyondan yeni versiyona getirilen büyük tasarım değişiklikleri olmasa da, bu sefer fiyatlar yükseltildi ve bu da aslında bütçe dostu bir telefon olup olmadığını sorgulamamıza neden oldu.

Yeni Galaxy S24 FE daha büyük bir ekrana sahip ve Fan Edition serisinde gördüğümüz en büyük ekran boyutu olabilir. FE modeli 6,7 inçlik bir ekrana sahip ve ekrandan bahsedecek olursak, standart Galaxy S24 veya hatta S24 Plus’a yakın bir görünüme sahip. 120 Hz yenileme hızıyla geliştirilmiş ve daha akıcı bir deneyim sunuyor. Bununla birlikte, tepe parlaklığı 1.900 nit artarak daha iyi bir dış mekan deneyimi de sunuyor.

S24 FE ile selefi arasındaki bir diğer önemli fark, önceki modele kıyasla her tarafta düz kenarlara ve daha yuvarlak kenarlara sahip olması ve yeni versiyona daha şık bir görünüm kazandırmasıdır. S24 FE modeli Exynos 2400e tarafından desteklenmektedir ve 8 GB RAM ve 128 GB, 256 GB veya 512 GB depolama seçenekleriyle birlikte gelir. FE modeli 4.700 mAh bataryaya sahiptir ve 15 W kablosuz şarj ve 25 W kablolu şarj seçeneğine sahip.

Galaxy S24 FE için kamera kurulumu, OIS (optik görüntü sabitleme) özellikli 50 MP geniş açılı kamera, 10 MP ön kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve OIS özellikli 8 MP telefoto lens ile birlikte geldiği için önceki modelden değişmeden kalıyor. Galaxy AI, yeni FE modelinin önemli bir parçası ve Circle to Search, Portrait Studio, Live Translate ve diğer birçok yetenek dahil olmak üzere bazı önemli özelliklerle birlikte geliyor.

Galaxy S24 FE dört renkte mevcuttur: Mavi, Gri, Grafit ve Sarı. Temel depolama modeli 649 dolara mal oluyor ve bugün itibarıyla ön siparişe açık. Yeni model 3 Ekim’de raflara çıkacak.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -