20 C
İstanbul
16 Ekim 2024 Çarşamba
Ana SayfaOyunAssetto Corsa EVO, 16 Ocak'ta PC'de erken erişime açılacak

Assetto Corsa EVO, 16 Ocak’ta PC’de erken erişime açılacak

505 Games ve geliştirici KUNOS Simulazioni, yarış simülasyon oyunları Assetto Corsa EVO’nun 16 Ocak 2025’te Steam üzerinden PC için Erken Erişim’e çıkacağını duyurdu.

Oyunla ilgili olarak, KUNOS Simulazioni kurucu ortağı ve yönetici müdürü Marco Massarutto bir basın bülteninde: “KUNOS’ta her şeyi doğru yapmak için zaman ayırmaya inanıyoruz ve bu nedenle Assetto Corsa EVO için Erken Erişim resmi olarak 16 Ocak 2025’te başlayacak. Amacımız tüm simülasyon yarış tutkunlarının Assetto Corsa EVO gibi bir oyundan haklı olarak beklediği kaliteyi sağlamak. Topluluğumuzdan aldığımız sürekli ve olağanüstü destek için içten şükranlarımızı sunmak istiyoruz. Yakında projeyle ilgili daha heyecan verici haberler paylaşmayı dört gözle bekliyoruz!” dedi.

Önceki versiyonunda olduğu gibi Assetto Corsa EVO da otomotiv tarihinin yıllarını kapsayan farklı sınıflardan otomobiller içerecek. Yol otomobilleri, klasikler, hiper otomobiller ve yarış otomobilleri dahil her araç, KUNOS’un mekanik, elektronik ve aerodinamik performansı simüle eden gelişmiş sistemiyle yeniden üretilecek ve gerçekçilik çıtasını, tartışmasız son on yılın en popüler sürüş simülasyonlarından biri olan Assetto Corsa’dan bile daha yükseğe taşıyacak.

Assetto Corsa EVO, Assetto Corsa evreninde önemli bir sıçramayı temsil ediyor ve önemli ölçüde zenginleştirilmiş bir simülasyon yarış deneyimi sunmayı hedefliyor. Oyun, yalnızca KUNOS’un yarış ve otomotiv türü için özel olarak tasarlanmış yeni tescilli grafik motoruyla hazırlanıyor ve çok sayıda özellik ile oyun modu sunuyor.

24 saatlik yarış döngüsünü, son teknoloji aydınlatmayı, dinamik hava ve pist koşullarını ve fotogerçekçi görselleri destekleyecek Assetto Corsa EVO, geliştiricinin söylediğine göre; herhangi bir nesilde görülen hiçbir yarış simülasyonuna benzemeyecek.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -