12.5 C
İstanbul
18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaDonanımSoltek'den Şimdide Altın Anakart

Soltek’den Şimdide Altın Anakart

Soltek ilginç tasarımlarına devam ediyor. Bundan önceki gümüş anakart serisinden sonra şimdide tamamiyle altın kullanılarak yapılan ve dünyada sadece 700 adet üretilecek olan Golden Flame’leri tanıttı.

Golden Flame’ler, SL-85FR ve SL85FR-R adıyla 2 versiyon olarak üretilecekler. SL-85FR de FSB 533Mhz, Dual Channel DDR 266 (4GB’a kadar), AGP 8X, Ultra ATA 100/133, 6-KanalAC’97 Ses, USB 2.0, Serial ATA Raid (Promise PDC20376 / SL-85FR-R) bulunuyor. Bir üst model olan SL-85FR-R de ise extradan U-ATA RAID ve Serial ATA desteği yer alıyor.

Ürünlerin altından üretilmesi nedeni ile fiyatlarının çok fazla olması beklensede fiyatların makül seviyede olacağı söyleniyor.

Bizi ilgilendiren kısım ise Golden Flame’lerden 10 adet de Türkiye de satışa sunulacak olması. Intel tabanlı Golden Flame’lerin birde kısıtlı sayıda AMD kullanıcıları için olan NForce 2 tabanlı versiyonunun üretilmesi Soltek’in gelecek planları arasında..

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -