17.2 C
İstanbul
16 Ekim 2024 Çarşamba
Ana SayfaOyunTomb Raider IV-V-VI Remastered duyuruldu

Tomb Raider IV-V-VI Remastered duyuruldu

İlk Tomb Raider üçlemesinin başarısından sonra Aspyr Media, Tomb Raider 4, 5 ve 6 için remaster serisini duyurdu. Tomb Raider IV-V-VI Remastered, Şubat 2025’te PC ve konsollar için gelecek.

Bu koleksiyonda; Tomb Raider: The Last Revelation, Tomb Raider: Chronicles ve Tomb Raider: The Angel of Darkness oyunları yer alacak. Önceki koleksiyonda olduğu gibi bu koleksiyonda da grafikler biraz daha iyi olacak. Oyuncular, istedikleri zaman orijinal poligonal modeller ile remaster grafikler arasında geçiş yapabilecekler.

Aspyr ayrıca bu koleksiyon için PC gereksinimlerini de paylaştı. Tahmin edebileceğiniz gibi bu eski Tomb Raider oyunlarını çalıştırmak için güçlü bir PC’ye ihtiyacınız olmayacak.

PC oyuncularının en az, 4 GB RAM’li bir Intel i3 veya AMD FX-4100 bir işlemci ile NVIDIA GeForce GT 620 veya AMD Radeon HD 8670D bir ekran kartına ihtiyaçları olacak. Geliştiricilerin önerdiği gereksinimler arasında ise; 16 GB RAM’li bir Intel i7 veya AMD Ryzen 7 5800 bir işlemci ile NVIDIA RTX 2080 veya AMD Radeon RX 6750 bir ekran kartı yer alıyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -