20 C
İstanbul
16 Ekim 2024 Çarşamba
Ana SayfaDonanımWestern Digital, 32 TB kapasiteli ePMR HDD'lerini duyurdu

Western Digital, 32 TB kapasiteli ePMR HDD’lerini duyurdu

Western Digital, işletmelerin veri stratejilerini geleceğe hazırlamalarına yardımcı olmak için 32 TB’a kadar kapasiteye sahip UltraSMR HDD ve 26 TB’a kadar kapasiteye sahip CMR HDD modellerini piyasaya sürdü. Bu yeni sürücüler, 11 diskli bir tasarıma sahip ve ePMR, OptiNAND, ArmorCache ve TSA gibi teknolojileri kullanıyor. UltraSMR HDD, 257 MiB/s’ye kadar sıralı performans sunarken 5,5 W’a kadar düşük güç tüketimiyle sıcak ve soğuk veri katmanları için ideal bir çalışma ortamı sunuyor. CMR HDD ise 288 MiB/s’ye kadar sürekli aktarım hızına sahip ve 5,6 W’a kadar düşük güç tüketimiyle güvenilir bir depolama çözümü sunuyor.

Western Digital’in diğer ürünleri arasında ise Ultrastar Data60, Data102 Hibrit ve 26 TB kapasite sunan WD Gold SATA HDD modelleri de bulunuyor. Sürücüler, 60 veya 102 HDD’ye kadar esnek yapılandırma seçenekleri sunarak 3,26 PB’ye kadar ham kapasite sağlayabiliyor. IsoVibe ve ArcticFlow teknolojileri sayesinde ise daha az titreşim ve soğutma sağlanması hedeflenmiş. Bütün modeller 5 yıl garanti sunuyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -