Ana SayfaEkran KartıAMD’den Resident Evil Requiem ve Marathon’a özel yeni Radeon sürücüsü

AMD’den Resident Evil Requiem ve Marathon’a özel yeni Radeon sürücüsü

AMD, Radeon ekran kartları için yeni Adrenalin Edition 26.2.2 sürücüsünü yayınladı. Bu güncelleme, Resident Evil Requiem ve Marathon gibi yeni çıkan oyunlar için özel destek ekliyor ve Radeon GPU’larda daha iyi performans sunmayı hedefliyor. Özellikle Resident Evil Requiem eleştirmenlerden olumlu yorumlar alırken, Marathon için sürücünün çıkışa yakın zamanda gelmesi oyuncular açısından iyi bir zamanlamada oldu.

Yeni sürücü aynı zamanda bazı bilinen sorunları da düzeltiyor. Örneğin Roblox Player oynarken ara ara meydana gelen çökme ve sürücü zaman aşımı hataları giderildi ve Windows’taki Instant Replay ile masaüstü kaydı gibi özellikler kullanılırken görülen doku titremesi ve bozulma sorunları çözüldü.

Ancak sürücü hâlâ bazı bilinen hatalar içeriyor. Cyberpunk 2077’de Path Tracing açıkken kayıt yüklerken ara sıra çökme veya zaman aşımı yaşanabiliyor; Battlefield 6’da bazı sistemlerde benzer bir durumla karşılaşılabiliyor. Ayrıca belirli oyunlarda AMD’nin FSR upscaling ve frame generation özellikleri yanlış şekilde devre dışı görünebiliyor. AMD, bu sorunlar için çözüm üzerinde çalıştığını belirtiyor.

DOWNLOAD: AMD Software Adrenalin 26.2.2 WHQL

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknolojiye olan ilgim çocukluğumda oyunlarla başladı ve zamanla hayatımın doğal bir parçası hâline geldi. Oyun oynamak benim için sadece eğlence değil; aynı zamanda düşünme, analiz etme ve problem çözme becerilerimi geliştiren bir alan. Karşıma çıkan sorunları çözmek için çoğu zaman oyunlardan ve teknolojiyle uğraşmaktan edindiğim deneyimlere başvuruyorum.
Benzer İçerikler

Haberler

- Advertisment -

Son Yorumlar

- Advertisment -