21.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaOyunYılın en çok beklenen oyunlarından Kingmakers için yeni bir tanıtım geldi

Yılın en çok beklenen oyunlarından Kingmakers için yeni bir tanıtım geldi

Yayıncı TinyBuild ve geliştirici Redemption Road Games, orta çağda geçecek ve oldukça ilginç bir konsepte sahip oyunları Kingmakers için “Wreak Havoc” adlı yeni bir tanıtımı oyuncular ile paylaştı. Oyunda zamanda geriye giderek savaşın harap ettiği orta çağ dönemine konuk oluyoruz. Sahip olduğumuz modern silah cephaneliğiyle gerçek zamanlı simüle edilmiş savaşlarda tarihin gidişatını değiştirmeye ve geleceği kurtarmaya çalışacağız.

Oyunun genel hatlarına bakacaz olursa artık ölmekte olan bir dünyadaki son umut biziz. Savaşların gidişatını değiştirmek ve kıyameti engellemek için Orta Çağ İngiltere’sine yolculuk yapıyoruz. Katıldığınız her savaş, binlerce askerin aynı anda savaştığı tamamen gerçek zamanlı bir simülasyon olarak işliyor. Savaş alanındaki her asker, karar verme, yol bulma ve sadakatlerini kontrol eden yeni nesil bir yapay zeka tarafından kontrol ediliyor.

Kingmakers ‘ın belki de en ilginç kısmı fragmandan da anlaşılacağı üzere bir AK-47 ile motor üstünde atlı bir orduya karşı savaşmak oluyor. Elbette bu sadece bir örnek; pompalı tüfekler, el bombası fırlatıcıları, zırhlı SUV’lar, bisikletler, saldırı helikopterleri, hava saldırıları ve daha fazlası oyunda bizleri bekliyor olacak.

Oyunda bir takım oluşturup işbirliği de yapabileceğiz. Bu sayede en fazla üç arkadaşımızla ordularımızı yönetebilecek ve çevrimiçi olarak fetihlere katılabileceğiz. Savaşlar esnasında emir, komuta zincirini kullanarak stratejik olarak da oyuna yön vermek mümkün. Dilersek strateji veya aksiyon tarafında sorunsuzca geçiş yapabileceğiz. Kingmakers’ın 2024 yılı içerisinde Steam üzerinden PC oyuncularıyla buluşması bekleniyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -