12.5 C
İstanbul
18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaKültürThe Boys 4. sezonu ile geliyor

The Boys 4. sezonu ile geliyor

2019’da Amazon Prime Video’da yayınlanmaya başlayan, Amerikan süper kahraman dizisi The Boys’un yeni sezonu 13 Haziran’da başlayacak ve ilk üç bölümü aynı anda izleyicilerle buluşacak.

“Dünya yıkımın eşiğindedir. İyice güçlenen Yurtsever’in avucunun içine aldığı Victoria Neuman adım adım Oval Ofis’e ilerlemektedir. Birkaç ay ömrü kalan Butcher ise Becca’nın oğlunu ve ekibin liderliğini kaybetmiştir. Ekibin geri kalanı da Butcher’ın yalanlarından bıkmış hâldedir. Durum her zamankinden daha tehlikeliyken bir şekilde birlik olup çok geç olmadan dünyayı kurtarmak zorundadırlar.”

Dizi 5. sezon ile final yapacak

Amazon geçen ay 5. sezon için sözleşmenin yenilendiğini duyurmuştu. 4. sezonun yayımlanmasından hemen önce, dizinin yapımcısı Eric Kripke, 5. sezon ile final yapacaklarını açıkladı. Yaptığı paylaşımda: “Sezon 4’ün gala haftası bunu açıklamak için güzel bir zaman, 5. sezon Final Sezonu olacak! Bu her zaman aklımda olan bir şeydi, sadece Vought’tan nihai onayı alana kadar ketum davranmak zorundaydım. Hikayeyi kanlı, epik ve duygusal bir zirveye taşımak için sabırsızlanıyorum. 4. sezonu izleyin, çünkü son başladı!”

Benzer İçerikler

4 YORUMLAR

    • Şiddetle tavsiye ederim abi, zamanın olursa mutlaka izle, seveceğini düşünüyorum 🙂 Biraz zevk meselesi tabii ama benim izlediğim en iyi dizilerden 😀

    • Galiba farklı açılardan çekerek ülkelere özel montajlıyorlarmış. Üyelik olduğu için hiç aklıma gelmemişti, orijinal sahneler daha iyi olabilir 🙂

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -