12.5 C
İstanbul
18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaYapay ZekaMicrosoft Copilot AI Telegram’da!

Microsoft Copilot AI Telegram’da!

Microsoft’un Copilot AI’ı, Telegram’da kullanıma sunuldu. Ücretsiz olarak erişilebilen bu yeni özellik, kullanıcıların Copilot AI deneyimini mesajlaşma uygulamalarında yaşamasını sağlıyor.

Microsoft, Copilot AI’ını mesajlaşma uygulaması Telegram’a entegre ederek kullanıcılarına sürpriz yaptı. Windows Latest’in haberine göre, bu hamle Microsoft’un “sosyal için copilot” adlı yeni projesinin bir parçası olarak, üretken yapay zekayı sosyal medya uygulamalarına getirme girişimidir. Copilot botu, şu anda ABD ve İngiltere’de (ve muhtemelen diğer bölgelerde) Telegram’da çalışıyor ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Ancak, çalışması için telefon numaranızla doğrulama yapmanız gerekiyor.

Telegram’da Copilot Nasıl Kullanılır?

Telegram’da Copilot botunu kullanmak için, Telegram’ın arama çubuğuna ‘@CopilotOfficialBot’ yazmanız yeterli. Bu, yeni bir mesaj dizisi açar ve Copilot size yapabileceklerini anlatır. Günde 30 soru sınırı olduğunu unutmayın, ancak ayrı bir hesap oluşturmanıza gerek olmaması ve tamamen ücretsiz olması, bu durumu oldukça cazip kılıyor.

Copilot, PC’de olduğu gibi Telegram’ın masaüstü, telefon ve web versiyonlarında da kullanılabiliyor. Ancak, Copilot’u etkinleştirmek için telefon numaranızla doğrulama yapmanız gerektiği belirtiliyor. Bunun nedeni, muhtemelen veri düzenlemeleri ve katı yasalar nedeniyle AB’deki kişilerin erişimini engellemek. Zamanla AB kullanıcılarının da bu özelliği deneme şansı olacak, ancak şimdilik beklemek zorundalar.

Copilot, bazı kullanıcılar için heyecan verici bir haber olabilirken, diğerleri mesajlaşma uygulamalarına bir AI’nın erişim sağlaması fikrini sevmeyebilir. Bu durum, bazı Telegram kullanıcılarında güven sorunlarına yol açabilir. Bunun yanı sıra, Snapchat’in AI chatbot’unun kısa ömürlü bir deneme olduğunu hatırlatanlar da olacaktır.

Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -