18.5 C
İstanbul
20 Eylül 2024 Cuma
Ana SayfaTeknolojiSamsung, 1nm İçin Hazırlanıyor, Seri Üretimin 2026 Yılında Yapılması Bekleniyor

Samsung, 1nm İçin Hazırlanıyor, Seri Üretimin 2026 Yılında Yapılması Bekleniyor

Yarı iletken yarışı devam ediyor ve Koreli devin merakla beklenen 1nm sürecine yönelik planlarıyla çok daha rekabetçi hale geldi. Intel ve TSMC kendi 1nm teknolojileriyle meşgulken , Samsung’un pazarlarda ilerleyişi konuşuldu ve belki de Samsung Foundry’nin geride kaldığı algısı oluştu; ancak Kore medyasının haberine göre , Samsung artık 1nm programını ABD’de 12-13 Haziran tarihleri ​​arasında düzenlenecek Foundry Forum & SAFE Forum 2024’te açıklamayı planlıyor.

İlginç bir şekilde Samsung, 1nm üretim zaman çizelgesini 2027’den 2026’ya geri çekmeye meye karar verdi ve bununla birlikte 2nm “SF2” süreci, her şeyin planlandığı gibi gitmesi durumunda 2025’te piyasaya çıkacak. Samsung’un 1nm düğümünden ne bekleyeceğimiz konusunda henüz çok fazla bilgi açıklanmadı; ancak genel olarak 1nm süreci, bilgisayar ve yarı iletkenler alanında bir atılım olarak görülüyor ve müthiş bir güç ve verimlilik getirmesi bekleniyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -