18.5 C
İstanbul
20 Eylül 2024 Cuma
Ana SayfaOyunSilent Hill 2 Remake, Ekim'de geliyor

Silent Hill 2 Remake, Ekim’de geliyor

Yayıncı Konami ve geliştirici Bloober Team, dün gece gerçekleşen State of Play etkinliğinde Silent Hill 2’nin yeniden yapımının 8 Ekim’de PlayStation 5 ve PC için hazır olacağını duyurdu. $69.99 fiyat etiketiyle ön siparişe açılan oyun erken alıma özel Tavşan Robbie maskesi (PlayStation 5’e özel) ve baş kahraman James için Köpek Mira maskesini içeriyor.

Konami ayrıca oyunun standart sürüme ek olarak, James için dijital sanat kitabı, dijital film müziği ve Piramit Kafa maskesi (pizza kutusu) içeren Digital Deluxe Sürümünü de 79,99 $ karşılığında satışa sunulacak. Digital Deluxe Edition ön siparişleri, 6 Ekim’de oyuna 48 saatlik Erken Erişim sunacak.

Silent Hill 2’nin yeniden yapımı, Işın izleme ve diğer son teknoloji teknik geliştirmelerle Silent Hill dünyası ve rahatsız edici ortamını eskisinden daha da gerçekçi bir şekilde gösterecek. Sürükleyici seslerin eklenmesiyle de kendimizi olayların tam ortasındaymış gibi hissedeceğiz. Oyunda yenilikler elbette bunlarla sınırlı kalmayacak. Daha önce erişilemeyen, yeni eklenen yerleri ve binaları da keşfedebileceğiz. Oyunda ayrıca orijinal sabit kamera bakış açısından omuz üstü perspektife geçebilecek ve James’in gördüklerine daha çok hakim olacağız. Oyunda çelik boru ve tabanca gibi tanıdık silahlar bizleri bekliyor olacak. Güncellenmiş savaş sistemi sayesinde ise zamanlanmış kaçışlar ve nişan almayı da gerçekleştirebileceğiz.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -