21.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaHaberlerCougar, Computex 2024'te Üç Yeni Kasa Tanıttı

Cougar, Computex 2024’te Üç Yeni Kasa Tanıttı

Cougar, FV270, MX600 Mini RGB ve Airfare Eco isimli üç yeni kasa modeli ile Computex 2024'te dikkat çekti. Her biri farklı özelliklere sahip olan bu kasalar, hem işlevsellik hem de estetik açıdan kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

Cougar, Computex 2024’te üç yeni kasa modeli tanıttı: FV270, MX600 Mini RGB ve Airfare Eco. Bu kasalar, Cougar’ın ilginç ve eğlenceli tasarım tercihlerini yansıtarak kullanıcıların beğenisine sunuldu.

FV270:

FV270, fishtank PC tasarımlarına yeni bir soluk getiriyor. Temperli cam ön ve yan panelleri ile dikkat çeken bu kasa, üstten bakıldığında neredeyse bir mermiye benzeyen akıllı bir eğimle ön tarafa doğru inceliyor. İç kısmı, E-ATX anakartlar ve 420 mm uzunluğundaki grafik kartları gibi bileşenleri sergilemek için geniş bir alan sunuyor.

Kasa, hava akışını optimize etmek için tasarlandı. Kasanın burnuna yakın iki 120 mm fan ve alt kısımda hava çekişi sağlayan bir fan bulunuyor. Ayrıca, ön alt giriş fanını değiştirmek için ayrı olarak satın alınabilecek RGB turntable aparatı, koleksiyoncuların figürlerini sergilemeleri için estetik bir alt aydınlatma sağlıyor.

MX600 Mini RGB:

MX600 Mini RGB, MX600 RGB’nin küçültülmüş bir versiyonu olup mini-tower formunda sunuluyor. ITX kasa için geniş bir ayak izi ve hacme sahip olmasına rağmen, ön tarafa yerleştirilmiş çift 160 mm fanlar, çoğu ITX yapısından daha fazla hava akışı sağlıyor. Kasa, 10 fana kadar destek sunuyor ve 360 mm üst monte radyatör ile 380 mm uzunluğundaki grafik kartlarına yer açıyor. Henüz fiyat ve çıkış tarihi belirtilmedi.

Airfare Eco:

Airfare Eco, çevre bilincine sahip kullanıcılar için termal ve güç verimliliğini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen bir tasarıma sahip. Cougar, Airfare Eco’yu mevcut Duoface Pro iskeletinden türetmiş ve yeni özellikler eklemiş. Mac Pro’yu andıran delikli ön paneli ile termal verimliliği artırarak daha az güçle daha fazla hava akışı sağlıyor. Ayrıca, dikey GPU montajı, taşınabilir ön I/O paneli ve yeniden tasarlanmış toz filtresi gibi ek özellikler sunuyor. Fiyat ve çıkış tarihi hakkında henüz bilgi bulunmuyor ancak Duoface Pro’nun 100 dolar üzeri bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -