12.9 C
İstanbul
18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaDonanımAGON by AOC rekabetçi oyuncular için iki yeni monitörünü tanıttı

AGON by AOC rekabetçi oyuncular için iki yeni monitörünü tanıttı

AGON by AOC, rekabetçi oyunlar için tasarlanan iki yeni monitörünü tanıttı. AGON PRO AG246FK ve AG256FS modelleri profesyonel oyuncular ve hevesli espor sporcuları için benzersiz yenileme hızları ve olağanüstü görüntü kalitesi vaat ediyor.

AGON PRO AG246FK modeli piyasadaki en yüksek oran olan olağanüstü 540 Hz yenileme hızı ile geliyor. Bu model yeni nesil 24,1 inç FHD Ultra Hızlı TN espor panelini kullanıyor. 540 Hz’de, ayrı kareler arasında yalnızca 1,85 ms kare süresi ve 0,5 ms GtG’ye varan piksel geçiş süreleriyle AG246FK neredeyse anında görsel güncellemeler sunarak oyuncuların her zamankinden daha hızlı tepki vermelerine olanak tanıyor. Monitör, %99,6 sRGB ve %94,7 DCI-P3 kapsamının yanı sıra DisplayHDR 400 sertifikasına sahip.

AGON PRO AG256FS modeli ise 390 Hz yenileme hızını üstün renk üretimi ve IPS teknolojisinden bilinen geniş izleme açıları ile 1 ms GtG’ye kadar etkileyici yanıt verme hızıyla birleştiriyor. 24,5 inç FHD Hızlı IPS panel ile gelen monitör, hız ve görüntü kalitesi arasında mükemmel bir denge kurarak görsel doğruluktan en ufak bir şekilde ödün vermeyi reddeden rekabetçi oyuncuları hedefliyor. Bu model %99,1 sRGB gam kapsamı ve DisplayHDR 400 sertifikası ile canlı ve sürükleyici bir oyun deneyimi vaat ediyor.

AGON PRO AG246FK ve AG256FS modellerinin Ağustos ortasında satışa sunulması bekleniyor. AG246FK modeli için £599.00, AG256FS modeli için de £379.99 fiyat etiketi belirlenmiş. Her iki model de 3 yıl garanti sunacak.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -