12.5 C
İstanbul
18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaEkran KartıAMD Software Adrenalin 24.7.1 WHQL sürücüsü yayınlandı

AMD Software Adrenalin 24.7.1 WHQL sürücüsü yayınlandı

AMD, grafik kartları için Adrenalin sürücülerinin en son sürümünü yayınladı. Sürüm 24.7.1 WHQL, yeni çıkan oyunlardan Zenless Zone Zero ve Kunitsu-Gami: Path of the Goddess için optimizasyonla birlikte geliyor. Sürücüler, Gray Zone Warfare, Lords of the Fallen, RoboCop: Rogue City ve Like a Dragon Gaiden: The Man Who Silinen His Name için de HYPR-Tune desteğini ekliyor. Yine Dota 2 için Radeon Anti-Lag 2 desteği de bu paketle ekleniyor.

Bu sürümle düzeltilen sorunlar arasında ise Anti-Lag ve FSR 3’te fark edilen takılmalar; Fortnite’ı DirectX 12 oluşturucuyla oynarken görülen takılma; TEKKEN 8’i ışın izleme veya yükseltme etkinken oynarken fark edilen doku bozulması; Dying Light: Stay Human’da Radeon Boost etkinken oynarken fark edilen görüntü bozulması, Marvel’s Guardians of the Galaxy’de ışın izleme etkinken çökme veya bozulmalar yer alıyor. Bu düzeltmelere ek olarak sürücü yüklendikten sonra VSR veya ekran renk geliştirmelerinin devre dışı bırakılması; belirli dil ayarlarıyla ekran piksel formatının değiştirilememesi; Origin veya OriginPro kullanılırken ölçekli 3D modellerde siyah bozulmaların gözlemlenmesi ve PotPlayer ile arama yaparken fark edilen siyah ekran sorunu bulunuyor.

DOWNLOAD: AMD Software Adrenalin 24.7.1 WHQL

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -