21.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaOyunApex Legends 'Shockwave' Oynanış Fragmanı Yayımlandı

Apex Legends ‘Shockwave’ Oynanış Fragmanı Yayımlandı

Respawn Entertainment, bugün yayınlanan Apex Legends için yeni Shockwave oynanış fragmanını sergiledi . Yeni Shockwave güncellemesinin 6 Ağustos 2024’te yayınlanması planlanıyor ve EA web sitesinde bundan ne beklenebileceğine dair yeni bir gönderi var.

Bu güncellemeyle birlikte Trios Revival adlı yepyeni bir özellik geliyor. Bu, oyunda canlanmaya yeni ve heyecan verici bir değişiklik getiriyor. Takım arkadaşlarınızdan biri hayatta olduğu sürece, bir afiş veya canlanma işaretleri kullanmadan oyunda yeniden canlanabilirsiniz. Kalan takım arkadaşınız hayatta olduğunda, belirli bir süre sonra otomatik olarak yeniden canlanacaksınız. Ancak, yeniden canlanma zamanlayıcınız her ölüm ve her savaş turunda artmaya devam edecektir.

Siz ve takım arkadaşlarınızdan biri aynı anda yere düşerse, mevcut en erken zamanlayıcıyla aynı anda yeniden canlanacaksınız. Yaşayan herhangi bir takım arkadaşı, rakiplere saldırmak, düşmanları devirmek veya onları ortadan kaldırmak gibi agresif eylemlerde bulunarak yeniden canlanma zamanlayıcısını hızlandırabilir.

Trios Revival özelliği, Shockwave güncellemesi yayınlandıktan sonra Apex Legends’ta mevcut olacak. Straight Shot da sezonun ilk etkinliğinden kısa bir süre sonra Revival özelliğini alacak.

Yeni Shockwave güncellemesinin yanında E-District adlı yepyeni bir harita geliyor. Bu harita “dikeylik ve anında, sürekli aksiyon için inşa edildi.” E-District haritası hakkında daha fazla haber, 2 Ağustos’ta “E-District’e Hoş Geldiniz” adlı bir blogda yayınlanacak ve tüm ayrıntıların tam bir özetini sunacak.

Shockwave güncellemesiyle Apex Legends ayrıca Akimbo adlı yeni bir silah alacak. Bunu elde etmek için iki P2020 veya iki Mozambique’i çift kullanmanız gerekecek, bu da sizi otomatik olarak Akimbo moduna sokacak.

Akimbo’ya girerek, hem P2020’ler hem de Mozambikler otomatik ateşleme ve artırılmış atış hızından faydalanacaktır. Silahlardan birinde herhangi bir eklentiniz varsa, bunlar otomatik olarak diğer silaha yansıyacaktır. Ancak, optikler devre dışı bırakılacaktır. Silahların Şarjör boyutu da iki katına çıkarılacaktır, ancak bu daha uzun yeniden yükleme sürelerine neden olacaktır. Akimbo’dan, ikinci silahı kılıfına koyacak ve donatılmış silahınız için optiği yeniden etkinleştirecek olan seçmeli ateş özelliğini açıp kapatarak çıkmayı seçebilirsiniz.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -