21.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaOyunDelta Force: Hawk Ops'un Havoc Warfare modu tanıtıldı

Delta Force: Hawk Ops’un Havoc Warfare modu tanıtıldı

TiMi Studio Group ve Team Jade, Delta Force: Hawk Ops’un yaklaşan Alfa aşaması için aksiyon dolu bir oyun fragmanı yayınladı. Bu fragmanda, Açık Alfa Testinde mevcut olacak Havoc Warfare Modu tanıtılıyor.

Havoc Warfare, Battlefield benzeri bir mod ve çeşitli kara, deniz ve hava araçları kullanılarak devasa haritalarda tam bir savaş deneyimi içerecek. Bu modda iki karşıt taraf, (4 kişilik mangalarla 32’ye 32), haritadaki stratejik noktaların kontrolü ve harita hakimiyetiyi için savaşacak. PC Alfa Testinde iki Havoc Warfare haritası yer alacak. Tanıtıma göre konuşacak olursak Delta Force: Hawk Ops’un son Battlefield oyunlarından çok daha iyi gözüktüğünü söyleyebiliriz.

Yaklaşan Açık Alfa Testi, Hazard Operations adlı başka bir oyun modunu da içerecek. Bu da oyuncuların silahlar, zırhlar ve sağlık öğeleri gibi ekipmanlarını seçerek başladığı bir çıkarma modu gibi gözüküyor. Sonrasında ise oyuncular üç kişilik bir takıma katılacak ve haritada rastgele bir noktaya gönderilecekler. Görevleri ise değerli kaynakları bulup toplamak ve ardından güvenli bir şekilde dışarı çıkmak olacak. PC Alfa Testi sırasında Delta Force: Hawk Ops’un tam sürümünden 40’tan fazla silah denenebilir olacak. Sadece bu da değil, oyuncular ayrıca kapsamlı Gunsmith sistemine de erişebilecekler. Böylece silahların kullanımı ve tasarımının birçok yönünün özelleştirilmesine olanak tanınacak.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -