21.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaDonanımGameMax, ATX 3.1 ve PCIe 5.1 destekli güç kaynağı ünitelerini piyasaya sürüyor

GameMax, ATX 3.1 ve PCIe 5.1 destekli güç kaynağı ünitelerini piyasaya sürüyor

Oyun kasaları ve güç kaynağı üniteleri de dahil olmak üzere PC oyun bileşenleri markası GameMax, ATX 3.1 ve PCIe 5.1 standartlarıyla uyumlu ve yerel 16 pimli 12V-2×6 konektörlerle gelen GX-1050 PRO BK ve GX-1050 PRO WH 80 Plus Platinum güç kaynağı ünitelerinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Güç kaynağı, en son üst düzey NVIDIA RTX grafik kartlarını destekleyen yüksek performanslı oyun sistemleri için tasarlanmış güçlü bir 12 V raya sahip.

GameMax GX-1050 PRO WH, görüntüsüyle eşleşen düz beyaz kablolarla gelen versiyon, GameMax GX-1050 PRO BK ise düz siyah kablolarla gelen standart siyah versiyon olarak karşımıza çıkıyor. GX PRO WH/BK’nin modüler kablo tasarımı, yalnızca gerekli kabloların takılı olmasıyla temiz ve dağınıklıktan uzak bir kablo yönetimi oluşturabiliyor.

GameMax GX-1050 PRO WH/BK güç kaynağı ünitesi gelişmiş üretim teknolojileri kullanılarak üretilmiş. Kablosuz Teknoloji, lehimleme ve bakır tellere ihtiyaç duymadan bileşenleri doğrudan PCB’ye monte eden SMT üretim sürecini kullanmış.

GameMax GX-1050 PRO WH/BK PSU’lar, geleneksel fan tasarımlarına kıyasla daha düşük gürültü seviyelerinde daha fazla hava akışı ve soğutma sağlayan 135 mm Sessiz FDB Turbo Eksenel Fan ile donatılmış. PSU, düşük yüklerde sessiz çalışmasını sağlayan akıllı sıcaklık kontrolüne de sahip.

GameMax GX-1050 PRO WH/BK 80 Plus Platinum güç kaynağı üniteleri, GameMax Amazon mağazalarında ve ortak satıcılarda 159,99 ABD Doları fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -