21.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaEkran KartıHIS EXCALIBUR & Half Life 2 Bundle !

HIS EXCALIBUR & Half Life 2 Bundle !

HIS EXCALIBUR ATI RADEON XT ve IceQ Serisinde Half Life 2 Bundle promosyonunu duyurdu…

18.Kasım.2003, Hong Kong- HIS, Hightech Information System Ltd. Şirketi, Half-Life2’nin yeni nesil ATI Radeon ekran kartlarıyla hediye olarak verileceğini duyurdu. HIS tüm IceQ ve XT serilerini Half-Life2 kuponu ile birlikte verecek. Kötü bir dağıtım organizasyonu yaşanmaması için HIS aşağıdaki promosyon adımlarını izlenecek;

1.Aşama:
a) 30Kasım itibari ile tüm kullanıcılar HIS Excalibur XT ve IceQ serisi ile HL2 promosyon kuponuna sahip olacaklardır,
b) HIS Excalibur olarak sadece aşağıdaki ürünler için Half-Life2 oyununu bundle olarak verilecek.(30 Kasım’dan sonra gönderilecek sevkiyatlarda geçerlidir)

HIS Excalibur 9800XT Platinum
HIS Excalibur 9600XT Platinum
HIS Excalibur 9800Pro IceQ
HIS Excalibur 9800 IceQ

2.Aşama:
Yazılım firması Valve, Half-Life2 oyununu geciktirmelerinden dolayı aşağıdaki oyunları içeren ve Value Premier Pack adı verilen bir paket önerilecek.

Half-Life,
Counter Strike,
Team Fortress Classic,
Deathmatch Classic,
Half-Life:Opposing Force ve Ricochet

Kullanıcılar, Half-life2 kuponunu kullanarak Steam’den Value Premier Pack yüklemek için aktivasyon yapabilirler. Valve’nin genişbant dağıtım mekanizması , ücretsiz bakım mekanizmaları bulunmakta. Bunun dışında ATI’den steam kurulum cd’si sipariş edebilirsiniz. Half-Life2 Steam yolu ile geçerli olacak, parakende satışa daha sonra sunulacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -