18.5 C
İstanbul
20 Eylül 2024 Cuma
Ana SayfaOyunYeni nesil The Sims oyunu inZOI'nin sistem gereksinimleri açıklandı

Yeni nesil The Sims oyunu inZOI’nin sistem gereksinimleri açıklandı

Şu sıralar adından sıkça söz ettiren KRAFTON, inZOI için Steam mağaza sayfasında oyunun resmi PC sistem gereksinimlerini açıkladı. inZOI, Unreal Engine 5 grafik motoru ile geliştiriliyor ve EA’nın The Sims’ine rakip olacak bir yaşam simülasyonu olarak gösteriliyor.

Açıklanan sistem gereksinimlerine göre PC oyuncularının en az; 12 GB RAM’li Intel i5 10400 veya AMD Ryzen 3600 bir işlemci ve NVIDIA RTX 2060 veya AMD Radeon RX 5600 XT bir ekran kartına ihtiyaçları olacak. Oyun ayrıca 60 GB boş disk alanı gerektirecek.

KRAFTON’un önerdiği sistem gereksinimleri arasında ise 16 GB RAM’li Intel i7 12700 veya AMD Ryzen 5800 bir işlemci ile NVIDIA RTX 3070 veya AMD Radeon RX 6800 XT bir ekran kartı yer alıyor.

Merak edenler için oyunun ne zaman çıkacağına dair henüz kesin bir bilgi yer almıyor. Lakin Beta süreci başlayan oyunun 2024’ün sonuna kadar yayınlanması planlanıyormuş.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -