
EVGA Super Record 2(SR-2) anakartınız mı var?Öyleyse 2 adet işlemci ve birçok ekran kartınız da olmalı.Peki ya bellekleriniz, elinizdeki platforma uygun hız ve sığa sekmelerinde tatmin edici mi?Cevabınız hayır ise G.Skill’in 48GB kapasitede DDR3-1900 bellek kiti ürettiğini duymak sizi hayli mutlu edecektir.
G.Skill’in performans segmentinin lideri Ripjaws serisine dahil edilen geniş hafıza alanı, toplam 12 adet 4GB’lık DDR3 modülden meydana geliyor.Modüllerin hepsi CL8 zamanlamasında 1900MHz frekansında çalışacak şekilde sörtifiye edilmiş.
1.65V ile beslenen modüllerin birkaç ince ayar ile 2000MHz hatta daha yüksek saat hızlarında çalışması mümkün.Her şey tamam da bu kadar bellek ne işe yarayacak?SR-2 platformuna eklenecek 48GB’lık DDR3-1900 bellek kitlesi sayesinde mükemmel 3D tarama, veri modelleme, bilimsel araştırmalar ve diğer profesyonel uygulamalar darboğaza girilmeden gerçekleşiyor.G.Skill, 48GB’lık Ripjaws bellek kitinin Ağustos ayında piyasada olacağını açıkladı, fiyatı kendisi gibi ütopik.

