0.7 C
İstanbul
9 Ocak 2026 Cuma
Ana SayfaDonanımOCZ, SLI destekli bellekleri tanıttı

OCZ, SLI destekli bellekleri tanıttı

OCZ, Nvidia SLI sertifikasına sahip dünyanın ilk 4GB PC2-6400 DDR2 belleklerini duyurdu. Bazılarınızın belleklerde ne alaka SLI dediklerini duyar gibiyim. OCZ’nin bellekleri Nvidia Enchanced Performance Profiles (EPP) dediğimiz sürücülere sahipler ve bu sürücüler belleklerin nForce yongasetine sahip anakartlar ile daha iyi anlaşmasını sağlamakta. Bu da doğal olarak daha iyi oyun performansları anlamına gelmekte.

OCZ PC2-6400 4GB SLI-Ready DDR2 bellekler 800MHz hızında ve 5-4-4 gecikme zamanlamaları ile çalışmaktalar. NVIDIA nForce SLI MCP yongasetini kullanan anakartlar bu bellekler takıldığında otomatik olarak en iyi performansı verecek şekilde ayarlayabilmekteler, bellek ve anakart arasındaki uyun doğal olarak performansa pozitif olarak yansıyor.  OCZ’nin yeni bellekleri daha iyi ısı dağıtımı yapabilmek ve performansına yakışır bir giysiye sahip olması amacıyla Nvidia XTC ısı dağıtıcıları ile donatılmışlar.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknolojiye olan ilgim çocukluğumda oyunlarla başladı ve zamanla hayatımın doğal bir parçası hâline geldi. Oyun oynamak benim için sadece eğlence değil; aynı zamanda düşünme, analiz etme ve problem çözme becerilerimi geliştiren bir alan. Karşıma çıkan sorunları çözmek için çoğu zaman oyunlardan ve teknolojiyle uğraşmaktan edindiğim deneyimlere başvuruyorum.
Benzer İçerikler

Haberler

- Advertisment -

Son Yorumlar

- Advertisment -