21.4 C
İstanbul
16 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaHaberlerBambu Lab'dan Büyük İndirim Fırsatı: 3D Yazıcı Dünyasında Devrim Yapan Markadan İkinci...

Bambu Lab’dan Büyük İndirim Fırsatı: 3D Yazıcı Dünyasında Devrim Yapan Markadan İkinci Yıl Kutlaması

Kısa sürede 3D yazıcı piyasasını domine eden ve büyük çıkış yakalayan Bambu Lab, ikinci yılında büyük bir indirim yaparak daha çok kullanıcaya erişmeyi planlıyor.

Bambu Lab, kısa bir süre öncesine kadar adını bile duymadığınız bir marka iken, bir anda 3D baskı dünyasında devrim niteliğinde makine sürümleri ile büyük bir çıkış yaptı. Artık, mühendislik diplomasına sahip olmadan da ortalama bir kullanıcı, kaliteli bir 3D baskı elde edebiliyor. Diğer firmalar yazıcılarını daha kullanıcı dostu hale getirme fikrine yavaş yavaş adapte olurken, Bambu Lab öncülüğünü koruyarak mevcut makinelerini daha fazla ev ve atölyeye taşımayı hedefliyor. İkinci yıl dönümü kapsamında başlattıkları büyük indirim kampanyası da bu hedeflerini destekliyor.

3D yazıcı almayı düşünenler için bu kampanya kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Bambu Lab, A1 yazıcılarının tasarım hatası nedeniyle ortaya çıkan potansiyel yangın riski taşıyan güç kablosunu başarıyla geri çağırdı ve sorunu gidererek yeniden piyasaya sürdü. Güncellenmiş A1 modeli, 399 dolardan 339 dolara düşen fiyatıyla yeniden satışta.

A1’in küçük kardeşi olan A1 Mini ise kampanya süresince sadece 199 dolara satın alınabiliyor, bu da gerçekten cazip bir fırsat.

Daha profesyonel seviyede bir makine arayanlar için ise P1, P1S ve X1C modellerinde ciddi indirimler mevcut. P serisi makinelerde 100 dolarlık indirim uygulanırken, X1C ve X1C combo modellerinde ise 150 dolarlık indirim yapılıyor.

Yazıcıların yanı sıra, Bambu Lab indirim kampanyası 5 Haziran’da başladığında, filamentlerde de tasarruf fırsatları olacak. Bambu’nun tescilli RFID teknolojisi ile donatılmış filamentler, yazıcıların yüklü olan malzemeyi anında tanımasını sağlarken, eşlik eden dilimleme yazılımı gelişmiş filament profillerinden tam anlamıyla yararlanıyor.

Tüm bu yazıcılar arasında, A1 modeli özellikle iyi bir değer sunuyor. Isıtma tablası kablolaması iyileştirilen ve geliştirici ekip tarafından kapsamlı bir değerlendirmeden geçirilen yeni versiyon, uzun süreli kullanım için uygun hale getirildi. Ayrıca, AMS Lite ile kombine edildiğinde, dört renkli baskı yapmak farklı renklerde filament yüklemek kadar basit hale geliyor.

Bambu Lab, ikinci yıl dönümünde sunduğu bu büyük indirimlerle, 3D baskı dünyasında daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Bu fırsat, 3D yazıcı almak isteyenler için kaçırılmayacak bir an olarak öne çıkıyor.

Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -