21.4 C
İstanbul
16 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaDonanımGoPro, HERO13 Black Serisine Ait İki Yeni Aksiyon Kamerasını 4 Eylül'de Piyasaya...

GoPro, HERO13 Black Serisine Ait İki Yeni Aksiyon Kamerasını 4 Eylül’de Piyasaya Sürecek

GoPro toplamda iki aksiyon kamerasının tanıtımını yaptı ve şirket bu HERO13 Black modellerini 4 Eylül’de duyuracağını açıkladı. Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında hız kazanan HERO12 Black’in bir dizi sızıntısının ardından, kamera üreticisi halefini sadece birkaç gün içinde piyasaya sürmek için tam zamanında ilerliyor.

Lansmana sadece birkaç gün kala GoPro duyuruyu yapmak için X’e gitti. Küçük klip, HERO13 Black ailesinin bir parçası olacak iki modelin olduğunu ortaya koydu. Aşağıdaki videoya bakıldığında, bunlardan biri şüphesiz HERO12 Black’in doğrudan yerine geçecek, hemen yanında büyük kamera lensi ve minyatür ekran, ardından arka tarafta birincil ekran olacak.

GizmoChina’nın bildirdiğine göre , HERO13 Black’in HERO12 Black ile aynı 27MP sensörü koruyacağı söyleniyor, bu da yaklaşan aksiyon kamerasının çözünürlük ve kare hızı kategorilerinde de herhangi bir yükseltme kazanmayacağını gösteriyor. Bu, desteklenen maksimum çözünürlük ve kare hızının 60FPS’de 5,3K olarak korunmasını beklememiz gerektiği anlamına geliyor. GoPro’nun iyileştirmeler yapabileceği yer, görüntü ve video yakalama deneyimini iyileştirmek için daha iyi aksesuar uyumluluğu sunmaktır.

HERO13 Black’in HERO12 Black’e kıyasla küçük bir pil yükseltmesi alması da mümkün. Fiyatlandırmaya gelince, GoPro HERO12 Black’i ayrı satarken HERO13 Black için 399,99 dolarlık bir başlangıç ​​rakamı sunabilir.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -