21.4 C
İstanbul
16 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaHaberlerMeta, Ray-Ban Akıllı Gözlüklerin Video Kaydetme Süresini Uzattı

Meta, Ray-Ban Akıllı Gözlüklerin Video Kaydetme Süresini Uzattı

Meta, Ray-Ban akıllı gözlüklerinde video kaydetme süresini uzatan güncelleme yayınladı. Yeni yazılım güncellemesiyle, video kaydetme süresi 60 saniyeden üç dakikaya çıkarıldı.

Meta, Ray-Ban Meta akıllı gözlüklerinde video kaydetme süresini uzatan bir güncelleme yayınladı. Gözlüklerin dahili kamerası, ürünü cazip kılan en büyük özelliklerden biri olmasına rağmen, kullanım süresi oldukça sınırlıydı. Videolar sadece dikey yönde kaydedilebiliyor ve en fazla bir dakika sürebiliyordu.

Yeni Video Kaydetme Limiti

Meta’nın yayınladığı 6.0 yazılım versiyonu ile birçok yenilik geldi. Bu yenilikler arasında video kaydetme süresinin üç dakikaya uzatılması da bulunuyor. Bu, önceki 60 saniyelik kaydetme limitinin üç katı anlamına geliyor. Bu özellik daha önce duyurulmamıştı ve kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Diğer Güncellemeler

Güncelleme ayrıca Calm, Amazon Music ve Mayıs sonunda duyurulan diğer özellikler için destek içeriyor. Ancak, video kaydetme süresinin uzatılması özelliği, bazı kullanıcılar güncellemeyi yükledikten sonra hemen görülmemiş olabilir. Bu güncellemenin iOS uygulaması üzerinden ilk olarak yayımlandığı veya sınırlı bir dağıtımda olduğu düşünülüyor.

Sonuç

Bu uzatma, Ray-Ban Meta akıllı gözlüklerinin kullanımını daha da artırarak, kesintisiz daha uzun anlar yakalamalarını sağlıyor. Kullanıcılar artık daha uzun kayıt seanslarının keyfini çıkarabilir, bu da ürünle olan deneyimlerini geliştirir.

Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -