21.4 C
İstanbul
8 Eylül 2024 Pazar
Ana SayfaKültür2024 Avrupa Futbol Şampiyonası bugün başlıyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası bugün başlıyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası, 14 Haziran Cuma günü saat 22:00’da Almanya ile İskoçya arasında oynanacak açılış maçıyla başlayacak. F Grubu’nda yer alan A Milli Takımımız ise grup etabındaki ilk maçına 18 Haziran Salı günü saat 19:00’da Gürcistan karşısında çıkacak.

Almanya’daki 10 şehirde düzenlenecek şampiyonaya Berlin, Köln, Münih, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, Leipzig, Gelsenkirchen, Stuttgart ve Düsseldorf şehirleri ev sahipliği yapacak. Grup maçlarının 26 Haziran’da biteceği turnuvada, son 16 turu aşaması 29 Haziran’da başlayacak. Turnuvada 5-6 Temmuz’da çeyrek final ve 9-10 Temmuz’da da yarı final maçları oynanacak. EURO 2024’ün şampiyonu, 14 Temmuz’da Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak final maçıyla belli olacak. EURO 2024 Puan durumu ve fikstürünü bu adresten takip etmek mümkün.

EURO 2024 GRUPLARI

GrupTakım
AAlmanya
 İskoçya
 Macaristan
 İsviçre
Bİspanya
 Hırvatistan
 İtalya
 Arnavutluk
CSlovenya
 Danimarka
 Sırbistan
 İngiltere
DPolonya
 Hollanda
 Avusturya
 Fransa
EBelçika
 Slovakya
 Romanya
 Ukrayna
FTürkiye
 Gürcistan
 Çekya
 Portekiz
Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -