21.8 C
İstanbul
8 Eylül 2024 Pazar
Ana SayfaKültürBorderlands'dan son fragman geldi

Borderlands’dan son fragman geldi

Eli Roth’un yönettiği ve Gearbox Software ile 2K’nın popüler video oyun serisinden uyarlanan Borderlands filmi için vizyon öncesi son bir fragman paylaşıldı. Filmde Oscar ödüllü Cate Blanchett, Lilith karakterini canlandırırken, kadroda Kevin Hart, Jack Black, Edgar Ramírez, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu, Gina Gershon ve Jamie Lee Curtis gibi önemli isimler bulunuyor.

Hikaye, Lilith’in Pandora gezegenine dönüp kayıp bir kızı bulma görevini üstlenmesiyle başlıyor. Bu görev sırasında Lilith, Roland, Tiny Tina, Krieg, Tannis ve Claptrap gibi sıra dışı karakterlerden oluşan bir ekip kuruyor.

Film, 2021 yılında çekimleri tamamlanmasına rağmen 2024 yılında izleyicilerle buluşacak. Son fragman, Guardians of the Galaxy gibi benzer temaları işleyerek “seçilmiş aile” konseptini vurguluyor ve oyunlara yapılan göndermelere yer veriyor. Borderlands, oyun serisi hayranlarını memnun etmeyi ve geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor, ancak bazı eleştirmenler stilize edilmiş görüntüler ve yapay eğlence unsurları nedeniyle potansiyelini sorguluyor. Borderlands filmi, 9 Ağustos 2024’te vizyona girecek.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -