21.4 C
İstanbul
16 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaKültürJack Black, Minecraft Filmi Fragmanında Uzman Zanaatkar Steve Rolünde.

Jack Black, Minecraft Filmi Fragmanında Uzman Zanaatkar Steve Rolünde.

Minecraft , 2011’deki çıkışından bu yana birçok ödül kazanarak ve (şimdiye kadar) 300 milyondan fazla kopya satarak 21. yüzyılın başlarındaki en başarılı ve etkili oyunlardan biridir. Bu nedenle Hollywood’un bize 3D sandbox oyununa dayanan ve basitçe A Minecraft Movie olarak adlandırılan bir uzun metrajlı film vermesi sadece zaman meselesiydi . Elbette, bir başka video oyunu tabanlı film hakkında çekinceleriniz olabilir, ancak olumlu tarafı, başrollerde Jason Momoa ve Jack Black’in olması. Ve ilk fragman, hayranları memnun edecek göz kamaştırıcı şeker renkli kübik görseller ve oyuna yapılan kurnazca göndermelerle dolu.

Minecraft’ın ilk çıkışından bir yıl sonra , Mojang Studios, Hollywood yapımcılarından oyuna dayalı bir TV dizisi yapma teklifleri alıyordu, ancak şirket “doğru fikri” beklemek istiyordu. 2014’te bir hayran filmi için kitle kaynaklı bir girişimde bulunuldu, ancak oyun yaratıcısı Markus “Notch” Persson, Warner Bros. ile oyuna dayalı bir film geliştirmek için zaten pazarlık yaptığı için bu çabanın lisansını kabul etmedi. Böylece yönetmenlerin ve yazarların işe alınması ve çeşitli nedenlerle projeden ayrılmasıyla uzun ve karmaşık bir süreç başladı.

Oyuncular Steve’i Minecraft’taki varsayılan karakterlerden biri olarak tanıyacaklardır . Teaser, The Beatles’ın “Magical Mystery Tour”una ayarlanmıştır ve uyumsuzlarımızın fantastik bir Tolkienvari manzarayla karşılaşmasıyla başlar – sadece küp benzeri şekillerle, küp başlı pembe bir koyun gibi. Black ortaya çıkmadan ve büyük bir coşkuyla “Ben… Steve’im” demeden önce yukarıda belirtilen Piglins ve diğer yaratıkları görüyoruz. Dürüst olmak gerekirse, muhtemelen sadece Black’in performansı için bile izleyeceğiz.

Minecraft Filmi Nisan 2025’te sinemalara geliyor.

Alp ÖZDEMİR
Alp ÖZDEMİRhttps://hardwaremania.com
Alp an engineer with a passion for all things tech He has spent years honing his skills in the field and is always eager to share his knowledge&insights with others
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -