20 C
İstanbul
16 Ekim 2024 Çarşamba
Ana SayfaKültürLike A Dragon: Yakuza için yeni tanıtım geldi

Like A Dragon: Yakuza için yeni tanıtım geldi

SEGA ikonik oyun serisi Yakuza’dan uyarladığı ve Amazon işbirliği ile ekrana uyarlanacak yeni TV serisi Like A Dragon: Yakuza için yeni bir tanıtım paylaştı. Dizi, 24 Ekim’de oyunun hayranları ile buluşacak.

Bu Japon aksiyon draması, yakuza’nın karanlık yeraltı dünyasına dalıyor ve ailenin evrensel temasının yalnızca kan bağı üzerinden değil aynı zamanda yakuza patronları ve altları, yetimler ve bakıcıları ile akıl hocaları arasındaki bağlar üzerinden de inceliyor. Kurgusal Kamurocho kasabasında geçen hikaye, 1995 ve 2005 olmak üzere kesişen iki zaman çizelgesinde gelişiyor.

1995’te, kısıtlayıcı hayatlarından kaçmak isteyen Kiryu ve arkadaşları Nishiki, Yumi ve Miho yerel bir oyun salonunda soygun planlayacaklar ancak oyun salonu Kamurocho’yu yöneten güçlü bir yakuza örgütü olan Dojima Ailesi’nin kontrolü altındadır ve işler planladıkları gibi gitmeyecektir. 2005’te Kiryu’nun hapisten çıkması ile olaylar gelişecektir.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -