21.4 C
İstanbul
16 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaKültürThe Last of Us'ın 2. sezonundan ilk fragman geldi

The Last of Us’ın 2. sezonundan ilk fragman geldi

HBO, House of the Dragon’un sezon finali öncesinde 2024 ve 2025 yıllarında yayınlanacak projelerini tanıttı. Tanıtım videosunda The Last of Us 2. sezonu, The White Lotus, The Gilded Age, Industry, Denis Villeneuve’nin Dune: Prophecy ve Matt Reeves’in The Batman spin-off’u The Penguin gibi yapımlar yer aldı.

The Last of Us, 2. sezonunda, Joel ve Ellie’nin maceralarının devam edeceği ve oyunun ikinci bölümünden hikayelerin işleneceği belirtiliyor. The Last of Us dizisinin ilk sezonu, ilk oyunun sonuyla aynı şekilde bitmişti. İkinci sezonda olaylar devam edecek ve birkaç yıl ileriye giderek Ellie ile Joel’ın yaşadıklarını göreceğiz. Seriyi oynayanların bildiği Abby karakteriyle de tanışacağız. Sezon, 2. oyuna paralel ilerleyecek. Pedro Pascal ve Bella Ramsey başrolde yer almaya devam edecek. Onlara Isabela Merced, Catherine O’Hara, Jeffrey Wright gibi isimler eşlik edecek. Yeni ana karakterlerden Abby’i ise Kaitlyn Dever canlandıracak.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -