4.5 C
İstanbul
9 Ocak 2026 Cuma
Ana SayfaOyunUbisoft'un ikonik serisi Splinter Cell yeniden yapılıyor

Ubisoft’un ikonik serisi Splinter Cell yeniden yapılıyor

Ubisoft, 2002 yılında oyuncular ile buluşturduğu orijinal Splinter Cell‘in yeniden yapımı üzerinde çalıştığını duyurdu. Oyununun gizlilik temelli ruhu korunurken modern oyuncular için de rahat bir oynanış vaat ediliyor. Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen oyunda The Division ve Mario + Rabbids gibi oyunlarda kullanılan Snowdrop grafik motoru kullanılacak.

Ubisoft duyuruda yeniden yapımın açık dünya olmayacağını söylüyor. Bunun yerine neredeyse her inç karenin bir seçimin parçası olduğu veya doğrudan bir seçenek sunduğu doğrusal seviyelerde bir oynanış sunulacağının altı çiziliyor. Oyun üzerinde çalışan ekip ayrıca görsellerin güncelleneceğini, ince ayarlara sahip olacağını ve modern beklentileri karşılayacak bazı tasarım öğelerinde değişiklik yapılacağını da söylüyor. Oyunun ne zaman çıkacağı konusunda ise henüz bir bilgi verilmedi.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknolojiye olan ilgim çocukluğumda oyunlarla başladı ve zamanla hayatımın doğal bir parçası hâline geldi. Oyun oynamak benim için sadece eğlence değil; aynı zamanda düşünme, analiz etme ve problem çözme becerilerimi geliştiren bir alan. Karşıma çıkan sorunları çözmek için çoğu zaman oyunlardan ve teknolojiyle uğraşmaktan edindiğim deneyimlere başvuruyorum.
Benzer İçerikler

Haberler

- Advertisment -

Son Yorumlar

- Advertisment -