5.6 C
İstanbul
14 Nisan 2025 Pazartesi
Ana SayfaTeknolojiSamsung, 7 milyon bozuk TV için tüketicilere paralarını geri ödüyor

Samsung, 7 milyon bozuk TV için tüketicilere paralarını geri ödüyor

Samsung’un bazı LCD, Plazma ve DLP TV modellerindeki hatalar nedeniyle bu modelleri satın alan tüketiciler tarafından açılan toplu dava, tarafların anlaşmaya varmasıyla sona erdi. Samsung, faturasını gösteren mağdurlara televizyonlarının tamir bedeli olarak 300′er dolar ödemeyi kabul etti.

Şirketin aşağıdaki tabloda geçen hatalı modellerden toplamda 7 milyon adet sattığı tahmin ediliyor. Sorun ise güç devresindeki hatalı bir kapasitörün televizyonların açılışını geciktirip “tıklama” sesine benzer bir ses çıkarması ya da cihazı sürekli açıp kapatması.

Toplam 2.1 milyon dolar ve tabii dava masraflarını ödeyecek olan şirket, böylelikle çok daha büyük zararlardan kurtulmuş oldu.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -