Türk Telekom, Anneler Günü’nde annelere en güzel hediyelerden birini gün boyu her yöne bedava konuşma fırsatı ile sunuyor. Türk Telekom’un 8 Mayıs 2011 Pazar günü 00.00’dan 24.00’e kadar devam edecek bedava kampanyasında anneler çocuklarının sesini doyasıya duyacak.
Bu kampanya ile gün boyu Türk Telekom bireysel müşterileri, sadece şehiriçi ve şehirlerarası değil, uluslararası birinci kademe sabit ve yurtiçi cep telefonu aramalarını da bedava yapabilecekler. Yurtiçindeki bu numaralara ek olarak uluslararası birinci kademe olarak adlandırılan ve 36 ülkeyi içeren bölgedeki tüm ülkelerin ev ve iş telefonlarını da aramak bedava olacak. Türk Telekom müşterileri anneler günü boyunca ev ve iş telefonu, cep ya da uluslararası demeden konuşma imkânına kavuşacak.
Müşterilerinin hayatına daha fazla değer katabilmek için anneler gününü fırsat olarak gördüklerini belirten Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan şunları söyledi:
“Ürün ve hizmetlerimizle olduğu kadar, avantajlı kampanyalarımızla da müşterilerimizin hayatına değer katmayı hedefliyoruz. Konuşma trafiğinin yoğun olacağı anneler günü gibi özel günlerde, kampanyalarımızın yarattığı değer daha fazla oluyor. Bu nedenle bu özel günde müşterilerimize güzel bir anneler günü hediyesi vermek istedik. Kampanyamızla, müşterilerimizin bu özel günde en uzaktaki sevdikleriyle ve akrabalarıyla dahi doyasıya konuşabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz.”
| KADEME 1 ÜLKELERİ | |||
| A.B.D. | ÇEK CUMH. | İRLANDA | MACARİSTAN |
| A.B.D.(ALASKA) | ÇİN HALK CUM. | İSPANYA | MALEZYA |
| A.B.D.(HAWAİİ) | DANİMARKA | İSRAİL | NORVEÇ |
| A.B.D.(PORTO RİKO) | ESTONYA | İSVEÇ | POLONYA |
| A.B.D.(VİRJİN ADL.) | FİNLANDİYA | İSVİÇRE | PORTEKİZ |
| ALMANYA | FRANSA | İTALYA | RUSYA |
| AVUSTRALYA | GÜNEY KORE | İZLANDA | SİNGAPUR |
| AVUSTURYA | HOLLANDA | JAPONYA | SLOVENYA |
| BULGARİSTAN | HONG KONG | KANADA | SLOVAK CUMH. |
| BELÇİKA | İNGİLTERE | LÜKSEMBURG | YUNANİSTAN |
| (A.B.D. VE KANADA GSM ARAMALARI 1.KADEME PSTN TARİFESİNDEN ÜCRETLENDİRİLECEKTİR.) | |||

