21.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaYazılımWinAmp 5.03: Güvenlik açığı güncellemesi

WinAmp 5.03: Güvenlik açığı güncellemesi

Sevilen ortam oynatıcısı WinAmp’in bir güvenlik açığı olduğu söyleniyor. NGSSoftware’in uzmanlarından yapılan bir açıklamaya göre özel olarak hazırlanmış bir HTML sayfası ile söz konusu güvenlik açığını kullanmak ve ulaşılan bilgisayarda istenilen program kodunu çalıştırmak mümkün.

NGSSoftware, WinAmp 2.91’den 5.02’e kadar olan versiyonlarını kullananların Nullsoft Player’ın en son sürümü olan 5.03’ü yüklemelerini tavsiye ediyor. Geliştiriciler, uzmanların tavsiyesine uyarak söz konusu güvenlik sorununu oynatıcının en son sürümünde kapatmışlar.

Eski WinAmp versiyonlarındaki hatalı eklenti “In_mod.DLL” Options/Preferences veya Plugins/Input altından devre dışı bırakılabilir. Bunun için Loaders kartında bulunan “Nullsoft Module Decoder Preferences” altındaki “Fasttracker 2” seçilmeli ve “Enabled” seçim kutusundaki işaretin kaldırılması gerekiyor.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -