21.8 C
İstanbul
23 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaBlockchainHarris, Beyaz Saray'ın "Dijital Varlıkları" da İçeren Amerika'nın Geleceğine Yatırım Yapacağını Söyledi

Harris, Beyaz Saray’ın “Dijital Varlıkları” da İçeren Amerika’nın Geleceğine Yatırım Yapacağını Söyledi

Harris, Pazar günü New York’ta düzenlenen bir bağış toplama etkinliğinde bağışçılara konuşurken, kripto paralarda büyümeyi belirsiz bir şekilde teşvik etmek de dahil olmak üzere ekonomik gündemini özetledi.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, başkanlığı kazanması halinde kripto paraların büyümesini teşvik edeceğine söz verdi ve bu, Demokrat adayın seçim kampanyası sırasında sektöre ilk kez kamuoyu önünde hitap etmesi anlamına geliyor.

Bloomberg’in haberine göre , Harris, Pazar günü New York’ta düzenlenen üst düzey bir bağış toplama etkinliğinde bağışçılara yaptığı konuşmada, ekonomik gündemini açıkladı ve yeniliğin yanı sıra yeni teknolojiler aracılığıyla iş yaratılmasına vurgu yaptı . 

Harris’in bildirildiğine göre, “İşçileri, küçük işletme kurucularını ve yenilikçileri ve büyük şirketleri bir araya getireceğim.” “Amerika’nın rekabet gücüne yatırım yapmak, Amerika’nın geleceğine yatırım yapmak için birlikte ortaklık kuracağız. Tüketicilerimizi ve yatırımcılarımızı korurken AI ve dijital varlıklar gibi yenilikçi teknolojileri teşvik edeceğiz.”

Kripto sektöründeki yatırımcılar ve yöneticiler, düzenleyici ortamı yeniden şekillendirme umuduyla önemli siyasi katkılarda bulunarak 2024 yarışında önemli oyuncular haline geldiler.

Cumhuriyetçi rakibi eski Başkan Donald Trump da kripto para sektöründen destek almaya çalışıyor, ancak çok daha agresif bir şekilde.

Trump, mevcut düzenlemeleri açıkça eleştirerek Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler’i görevden alıp, stablecoin’ler için bir çerçeve hazırlama sözü verdi.

Ayrıca, Amerikalıların “Bitcoin madenciliği hakkını” savunma sözü verirken, ABD’nin kripto para alanındaki liderliğini genişletme sözü verdi .

Harris ise Pazar günü, “fırsat ekonomisi” platformunun bir parçası olarak yarı iletkenler ve temiz enerji gibi sektörlere yatırımlar da dahil olmak üzere daha geniş ekonomik öneriler sundu. 

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -