22.5 C
İstanbul
24 Eylül 2024 Salı
Ana SayfaDonanımAsus Hoş Bir Koku Yayabilen Dizüstü Bilgisayarını Duyurdu.

Asus Hoş Bir Koku Yayabilen Dizüstü Bilgisayarını Duyurdu.

ASUS Adol 14 Air Fragrance Edition, Çin pazarına özel olarak üretilen, hoş bir koku yayan ve AMD Ryzen AI 9 365 APU’ya sahip özel bir dizüstü bilgisayar. Bu ürün Çin pazarı için özel bir anlam ifade ediyor olabilir. Dizüstü bilgisayar satışları bu kadar özel bir çaba gerektirecek kadar kötü durumda değil 🙂

Kullanıcıların her zaman güzel bir kokuya sahip olmalarını sağlamak için, kapağa bir koku dağıtıcısı ve ho bir koku emdirilmiş bir kağıt yerleştirilmiş. Kullanıcılar, zevklerine göre kağıdı farklı kokularla değiştirebiliyorlar.

ASUS, orijinal sürümü Temmuz ayında piyasaya sürülen Adol 14 dizüstü bilgisayarının özel sürümünü piyasaya sürüyor. Yeni Adol 14 artık Hawk Point Ryzen 8000 işlemciler yerine en son Strix Point APU’yu kullanacak. Bu yeni sürüm Çin pazarına özel olacak ve keyifli bir deneyim için hoş bir koku yayacak.

Rapor , ASUS’un Ryzen AI 9 365 APU’yu içeren Adol 14 Air Fragrance sürümünü duyurduğu Weibo’dan (aracılığıyla @realVictor_M ) geliyor. Ryzen AI 9 365, hyperthreading etkinleştirilmiş 10 çekirdekli Strix Point Zen 5 tabanlı bir çiptir. 4x Zen 5 ve 6x Zen 5c çekirdeğine sahiptir ve Radeon 880M entegre grafikleri getirir. Adol 14, premium dizüstü bilgisayarların çoğunun Ryzen AI 9 HX 370’i kullanması nedeniyle Ryzen AI 9 365 APU kullanan bir avuç dizüstü bilgisayar sürümünden biri.

Adol 14 Air Fragrance, selefinin özelliklerinin çoğunu taşıyor ve 14 inçlik OLED ekranda 3K (2880x1800p) çözünürlük sunuyor. Ekran, akıcı bir oyun deneyimi için 240 Hz’de çalışıyor ve canlı görüntü ayrıntıları için inanılmaz derecede yüksek kontrast sunuyor. Diğer özellikler arasında LPDDR5 7500 MHz bellek ve 14 saate kadar video oynatma için 75 Wh pil yer alıyor.

Adol 14 Air Fragrance Edition dizüstü bilgisayar, Anna Sui ve Adol işbirliğiyle üretildi ve fiyatı 9199 RMB. Ancak dizüstü bilgisayar lansmanda 8999 RMB (yaklaşık 1200 ABD Doları) indirimli olacak ve 1 Ekim 2024’ten itibaren Çin’de satın alınabilecek.

Alp ÖZDEMİR
Alp ÖZDEMİRhttps://hardwaremania.com
Alp an engineer with a passion for all things tech He has spent years honing his skills in the field and is always eager to share his knowledge&insights with others
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -