14 C
İstanbul
19 Ekim 2024 Cumartesi
Ana SayfaYazılımForum soft.değişti 

Forum soft.değişti 

Merhaba,

Sizinde farkettiğiniz gibi 1-2 gündür forum zaman zaman bakım için kapatılıyordu.Yavaşlığından benim bile şikayet etmeye başladığım eski yazılımın performansını artırmak için bir yol bulamayınca mecburen yazılımı değiştirmek zorunda kaldım.

Yeni yazılım,hem php olması hemde database’nin mysql üstünde bulunmasından dolayı farkedilir derecede hızlı.Ama her getirinin birde götürüsü vardır mantığı içinde yaklaşık 500 mesaj ile 01.08.2001 tarihinden beri foruma kendi isimleri ile giriş yapmamış arkadaşların dataları database çevirme işlemi sırasında istemeyerekde olsa heba edilmiş oldu.Birde bunun üzerine database içinden kurtarabildiğim kullanıcılarında eski ve yeni yazılımın şifreleme matığı farklı olduğu için yeniden password almak durumunda olmalarıda ayrı bir sorun.

Tamamen siz HM okuyucularının karşılaştığı performans sorununu düzeltmek için yapılan bu upgrade işlemi sonrasında çıkan problemleri anlayışla karşılacağınızı umurak katılımızı bekliyorum.

Forum kullanımı esnasında karşılaştığınız her türlü sorun ve değişiklik isteminiz için bana mail atabilirsiniz.

Görüşmek üzere…

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -