17.9 C
İstanbul
16 Ekim 2024 Çarşamba
Ana SayfaOyunYeni nesil Halo oyunları Unreal Engine 5'te göz kamaştırıyor

Yeni nesil Halo oyunları Unreal Engine 5’te göz kamaştırıyor

Bugün, Xbox’ın en büyük stüdyolarından biri sürpriz bir duyuru yaptı. 343 Industries adını Halo Studios olarak değiştirdi ve Halo artık Unreal Engine 5 grafik motoruna geçiyor. Öyle ki gelen haberler arasında PC, Xbox hatta PlayStation için F2P de dahil birden fazla yeni Halo oyununun geliştirildiği var.

Konuyla ilgili olarak Halo Studios yöneticilerinden Elizabeth Van Wyck, hayranların favorisi olan nişancı serisinin bundan sonraki adımları hakkında şunları söyledi: “Halo’yu UE’ye getirme değişikliğini yaptığımızdan beri, Halo’nun özüne sadık kalırken insanların daha önce hiç görmediği şekillerde Halo’yu öne çıkarabiliriz.”diyor. Stüdyo sanat yönetmeni Chris Matthews ise; “Halo, Unreal Engine 5’te kesinlikle göz kamaştırıyor ve Halo Studios ekibi kesinlikle sahne arkasında inanılmaz şeyler pişiriyor. Unreal, geçmişte sahip olduğumuzdan daha fazla fırsat sunuyor.” diyor. VP ve stüdyo başkanı Pierre Hintze de; “Halo Infinite, geçmişte Halo oyunlarını nasıl yaptığımızın son kalıntılarıydı. Bizim tarifimiz buydu. Şu anda yaptığımız şey ise tarifimizi değiştirmek.” diyerek hayranları daha fazla meraklandırmaya devam ediyor. Bakalım yeni grafik motoru ve yapılacak değişiklikler hayranları memnun edecek mi hep birlikte göreceğiz.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -