15.8 C
İstanbul
17 Ekim 2024 Perşembe
Ana SayfaEkran KartıNVIDIA GeForce Studio 565.90 WHQL sürücüsü hazır

NVIDIA GeForce Studio 565.90 WHQL sürücüsü hazır

NVIDIA, GeForce Studio sürücülerinin en son sürümünü yayınladı. Bu paket, iş yerinde GeForce GPU’ları kullanan içerik oluşturucuları ve yaratıcı profesyonelleri hedefleyen optimizasyonlu sürücüler. Yeni NVIDIA GeForce Studio 565.90 WHQL, şirketin birkaç hafta önce yayınladığı GeForce Game Ready 565.90 WHQL sürücülerine dayanmakta. Studio sürücülerinin 565.90 WHQL sürümü, Adobe MAX 2024’te duyurulan Adobe Creative Cloud paketinin yapay zeka hızlandırmalı özellikleri için destekle birlikte geliyor.

NVIDIA, tüm yaratıcılık uygulamalarının GeForce RTX GPU’larının yapay zeka hızlandırma yeteneklerinden yararlanmasını sağlamak için Adobe ile birlikte çalışıyor. Premiere Pro, After Effects ve Substance 3D gibi uygulamalar RTX GPU’lardan en çok yararlananlardan. Sürücüler ayrıca CUDA 12.7 desteği de ekliyor. Ayrıca GeForce 565.90 WHQL’nin Game Ready sürümünde tanıtılan oyun özelindeki düzeltmelerden bazılarını da içeriyor.

DOWNLOAD: NVIDIA Studio Drivers 565.90 WHQL (October 2024 Update)

Applications
The October NVIDIA Studio Driver provides optimal support for the latest new updates to the Adobe Creative Cloud suite announced at Adobe MAX including Premiere Pro, After Effects, and the Substance 3D line of apps.

Fixed Application Bugs

  • [Final Fantasy XV]. Turning on Turf Effects causes texture flickering with drivers newer than 546.65
  • [Dying Light 2 Stay Human] Game launch shows frozen white screen then crashes to desktop

Fixed General Bugs

  • Enabling MSAA globally causes corruption to Steamlink streaming
  • Slight monitor backlight panel flicker when FPS drops below 60 FPS.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -