21.4 C
İstanbul
19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaOyunWarhammer 40,000: Space Marine 2'de PVP Modu ve Yeni Tanıtım Videosu Duyuruldu

Warhammer 40,000: Space Marine 2’de PVP Modu ve Yeni Tanıtım Videosu Duyuruldu

Beklenen Warhammer 40,000 oyunu Space Marine 2'nin PVP modu nihayet doğrulandı ve Warhammer Skulls etkinliğinde yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Saber Interactive’ın geliştirdiği ve Eylül 2024’te çıkacak olan Space Marine 2, üç yeni 6v6 PVP modu ve üç oyunculu co-op modu ile oyuncuları karşılıyor.

Oyun Detayları

Saber Interactive tarafından geliştirilen ve Eylül 2024’te çıkması planlanan Space Marine 2, Ultramarines bölüğünün Tyranids ve Chaos Marines’e karşı savaştığı üçüncü şahıs aksiyon oyunudur.

PVP Modu

Space Marine 2’nin PVP modu, Space Marines’i Chaos Marines’e karşı üç farklı 6V6 PVP modunda karşı karşıya getiriyor: Annihilation, Seize Ground ve Capture & Control. İlk Space Marine oyununda yer alan ve oyuncular tarafından beğenilen PVP modunun devamı niteliğinde olan bu mod, Relic Entertainment tarafından geliştirilmiş ve 2011 yılında THQ tarafından yayınlanmıştı.

Co-op Modu ve Sınıflar

Yeni eklenen üç oyunculu co-op modu Operations, oyuncuların iki arkadaşlarıyla birlikte savaşmasına olanak tanıyor. Hem PVE hem de PVP modlarında oyuncular altı farklı sınıftan birini seçebilecekler, bunlar arasında Combat Shield taşıyan Bulwark ve gizli Sniper gibi sınıflar bulunuyor.

Özelleştirme ve Güncellemeler

PVE tanıtım videosunda, oyuncuların miğferlerinden zırhlarına kadar her şeyi özelleştirebilecekleri gösteriliyor. Geniş bir renk, arma, omuzluk ve eldiven seçeneği bekleniyor. Space Marine 2’nin sezon geçişi, daha fazla kozmetik içeriyor. Yeni görevler, düşmanlar ve silahlar gibi içerikler ise düzenli ücretsiz güncellemelerle tüm oyunculara sunulacak.

Oyun Hakkında Daha Fazlası

Space Marine 2’de, Ultramarines’ten Teğmen Titus olarak oynayarak Tyranid istilasını geri püskürtmek için savaşacaksınız. Oyun, Syama Pedersen’in Astartes fan filminden ilham alan, sert bir üçüncü şahıs aksiyon deneyimi sunmayı vaat ediyor. Warhammer 40,000 evreninin bir diğer genişlemesi olan bu oyun, oyuncuların Tyranid ordularını parçalayacağı yoğun bir macera sunuyor.

Çıkış Tarihi

Warhammer 40,000: Space Marine 2, 9 Eylül 2024’te PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X ve S platformlarında piyasaya sürülecek.

Video izlemek için tıklayınız

Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -