12.5 C
İstanbul
18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaTeknolojiSamsung'un merakla beklenen akıllı yüzüğü Galaxy Ring tanıtıldı

Samsung’un merakla beklenen akıllı yüzüğü Galaxy Ring tanıtıldı

Samsung merakla beklenen akıllı yüzüğü Galaxy Ring’i dün gerçekleşen Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıttı. Galaxy Ring, Siyah, Gümüş ve Altın renk seçenekleriyle 5. sınıf titanyum alaşımından üretiliyor. Şık bir görünüm sunan yüzüğün tüm sağlık sensörleri, batarya ve şarj pinleri, epoxy reçine kaplamanın altına gizlenmiş olarak tasarlanmış. Samsung, IP68 ve 10ATM sertifikalarıyla suya ve toza karşı dayanıklı olan Galaxy Ring’in her türlü hava koşulunda ve yüzme aktivitelerinde bile güvenle kullanılabileceğini söylüyor. 5-13 arası ABD yüzük ölçülerinde gelecek yüzüğün en küçük 5 numaralı ölçüsü 7.0 mm x 2.6 mm boyutlarında ve sadece 2.3 gram ağırlığındayken, 13 numaralı versiyonu ise 3 gram ağırlığa sahip.

Galaxy Ring, 18 ila 23 mAh pil kapasitesine sahip dokuz farklı boyutta gelecek ve tek bir şarjla 7 güne kadar kullanım sağlayacak. 361mAh şarj kutusu, 30 dakikalık bir şarj süresinde pili % 40’a kadar şarj edebilecek. Bluetooth 5.4 aracılığıyla Galaxy Ring, Samsung Health uygulamasıyla birlikte çalışacak. Samsung bu konuda yüzüğün tam kapasitesini yalnızca bir Galaxy akıllı telefon ile eşleştirildiğinde ortaya çıkacağını söylüyor. Galaxy Ring’in fiyatı ise 399,99 dolardan başlıyor.

Bahadır Yaramış
Bahadır Yaramışhttp://hardwaremania.com
Teknoloji dünyasına her zaman ilgi duyan biriyim. Oyunlarla tanışmam çocukluğumla başladı ve bu aşkım hiç azalmadı. Teknolojiyi yakından takip etmek benim için bir tutku ve problem çözme becerilerimi sık sık oyunlar ve teknoloji projeleri üzerinde kullanıyorum.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -