
NVIDIA, GeForce Game Ready sürücülerinin en son sürümü olan 576.52 WHQL’yi yayımladı. Bu sürücü, yeni GeForce RTX 5060 masaüstü ve dizüstü GPU’ları için destek sunuyor ve DLSS 4 teknolojisiyle F1 25 ve Dune: Awakening oyunlarına hazır hale getiriyor. Ayrıca NARAKA: BLADEPOINT oyununun “tam ışın izleme” güncellemesi için de destek sağlıyor.
Düzeltmeler
- F1 23 / F1 24: Yarış sonlarında meydana gelen oyun çökme sorunları giderildi.
- Diablo II Resurrected: DLSS kullanıldığında oluşan siyah ekran bozulmaları düzeltildi.
- SCUM: R575 sürücüsüne güncellendikten sonra meydana gelen oyun çökme sorunu çözüldü.
- Shader Disk Cache: Bazı oyunlarda, işletim sistemi kullanıcı adında Unicode karakterleri bulunduğunda oluşan shader disk önbelleği oluşturma sorunu giderildi.
- Lumion 12: Bazı kullanıcı arayüzü bileşenlerinin eksik olması sorunu düzeltildi.
- Varjo XR3: Varjo XR3 başlık ekranının RTX 50 serisi GPU’larda çalışmama sorunu çözüldü.
Bilinen Sorunlar
- Ghost of Tsushima Director’s Cut: Işık kaynakları etrafında titreme/bozulma sorunları yaşanabilir.
- Cyberpunk 2077: Path tracing etkinleştirildiğinde, Fotoğraf Modu kullanılarak ekran görüntüsü alındığında oyun çökebilir.
- EA Sports FC 25: Oyun sırasında çökme sorunları yaşanabilir.
- Forza Horizon 5: Uzun süreli oynanış sonrasında oyun çökebilir.
Bu sürücü, özellikle DLSS 4 ve ışın izleme teknolojilerinden yararlanmak isteyen oyuncular için önemli bir güncelleme sunuyor. Ayrıca, yeni RTX 5060 GPU’larına sahip kullanıcılar için de tam destek sağlanıyor. Sürücüyü NVIDIA’nın resmi web sitesinden indirebilirsiniz.


