22.9 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerAMD Adrenalin 2019 Edition sürücüleri Ryzen İşlemcileri destekliyor

AMD Adrenalin 2019 Edition sürücüleri Ryzen İşlemcileri destekliyor

AMD, bugün yaptığı açıklamayla beraber, Radeon Software Adrenalin 2019 Edition sürücülerinin, Radeon Vega Grafikli Ryzen İşlemcileri desteklemeye başladığını duyurdu. CES konuşması sırasında AMD CEO’su Dr. Lisa Su’nun da belirttiği gibi AMD, Radeon Vega Grafikli Ryzen işlemciler için sürücüler, AMD.com üzerinden sunuluyor.

Radeon Software Adrenalin ise yeni oyunlar için İlk-Gün desteği ile daha hızlı, akıcı ve tepkisel oynanış için üretildi. Kullanıcılar, kalite kontrol ve üçüncü parti testlerle kararlı ve güvenilir deneyimler sunmak için tasarlanan muhteşem sürücüleri alırken, Radeon Vega Grafikli Ryzen işlemcilerle güçlendirilen notebook ve masaüstü bilgisayarlar da Radeon Software içindeki Radeon Settings ile desteklenmiş olacak. Radeon Settings, tüm grafik ayarlarını yapmanızı sağlayan, güncellemeleri kontrol etmenize imkan tanıyan ve AMD’ye geri dönüşte bulunmanızı mümkün kılan bir uygulama. Geliştirilmiş özellikler arasında Radeon Vega Grafikli Ryzen işlemcilerin video oynatım ve oyun ayarlarına kişisel seçimler yapmalarını sağlayacak yenilikler bulunuyor.

DOWNLOAD: AMD Radeon Software Adrenalin 19.2.3

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -