22.5 C
İstanbul
27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaHaberlerApple kapalı alan haritaları ile artık hava alanında kaybolmayacaksınız

Apple kapalı alan haritaları ile artık hava alanında kaybolmayacaksınız

Apple Maps ilk çıktığında tam anlamı ile bir skandaldı. Nerede ise hiç bir şey düzgün çalışmıyordu. Ancak Apple özellikle iOS11’den sora Apple Maps’i oldukça iyi seviyelere taşıdı.

Özellikle Amerika’da kapalı alan haritalaması özelliği kullanıcıları cezbediyor. Büyük hava alanları ve alışveriş merkezlerinin bir çoğunda çalışan bu özellik size bina içindeykende Apple Maps’i kullanma imkanız sunuyor. Kullanan herkes sistemin tahminlerinden çok daha iyi çalıştığını kullanılabilir durumda olduğu söylüyor. Aynı şekilde Google Maps’de benzer mekranlar kapalı alanda da Google Maps’i kullanmanıza için veriyor. İki devde bunu tam olarak nasıl yaptıklarını söylemiyorlar. Biliyorsunuz ki kapalı mekanlarda GPS çalışmıyor. Bazı kapalı alanlarda iBeacon gibi bluetooth tabanlı sizin telefonununuzun enrede olduğunu bildirebilecek deneysel sistemler var ama ne derece kullanılıyor ilerleyen günlerde öğreneceğiz. Ancak gelecekte kapalı alanlarda da harita uygulamalarını kullanabiliyor olmak oldukça heyecan verici olarak ve özellikle reklam sektörü ve alışveriş zincilerinin iştahı şimdiden kabarıyordur.

HWM
HWMhttps://hardwaremania.com
Yoda is a revered former Jedi Master who spent the last years of his life on Dagobah. The nine-hundred-year-old Jedi master trained Jedi knights for eight centuries.
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -